Rabosították a Momentum kispesti képviselőjét

2020. július 15. 17:37

Paróczai Anikót becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt jelentették fel.

2020. július 15. 17:37

Becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt feljelentették és már rabosították is Paróczai Anikót, a Momentum kispesti képviselőjét – írja szerda délután a hvg.hu.

Paróczait becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt jelentették fel, miután februárban bejelentette: megtalálta a kispesti vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak spanyolországi medencés villáját, amely a kikért földhivatali dokumentumok szerint Don Ferenc Krisztián Kránitz nevén szerepel. A feljelentések miatt a képviselőnek be kellett mennie a 18. kerületi kapitányságra, ahol rabosították. Bár a Momentum azt közölte, hogy nem tudja, ki tette a feljelentéseket, de becsületsértés miatt kizárólag Kránitz kezdeményezhette az eljárás megindítását.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2021. január 17. 22:05
Egyszer (tavaly) már "rabosították" ezt a Paróczai Anikó nevű Momentumos képviselőnőt, aki kinyomozta Kránitz spanyolországi nyaralóját. Számomra érthetetlen, hogy miért nem lehet kötelezni egy vagyonosodási vizsgálatra. Hisz nem magánvállalkozóról van szó, aki azt tesz amit akar, hanem egy közfeladatot ellátó önkormányzati volt ingatlankezelő vezetőről. Elég sajnálatos, hogy nem a kispesti Fidesz lépett az ügyben, így kénytelen vagyok - még ha semmi közöm sincs a Momentumhoz - Paróczai Anikónak drukkolni, hogy kiderüljön az igazság a kispesti maffia ügyében.
masikhozzaszolo
2021. január 17. 18:18
Ez a rendőrség nagyon rá van kattanva a testüregmotozásra. Különben miért kellene rabosítani becsület ügyben. A fél országot lehet becsület ügyben rabosítani, hivatalból. Szerintem a vakcinabeadást össze lehetne ezzel kötni. Az albinók a kivételek.
zsiráf
2020. július 16. 05:43
Kinek a tanácsára hallgathatott ez a nő? Az is szépen csőbe húzta. Nem feltételezem, hogy a saját ötlete volt, ennyire nem lehet naiv.
Dominium Magna Hungaria
2020. július 15. 23:09
Kunfia mint Sztahanov pattog a bolsevik médiának keményen. Hiába válaszol erre demagóg beszédével és voodoo érveivel, Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!