Öt titok, amit nem tudtál a momentumos Hajnal Miklósról

2020. július 01. 07:39

A Momentum elnökségi tagja a legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban – írta meg az Ezalényeg.hu.

2020. július 01. 07:39
null

1. Puskázásból volt a legjobb:

Már akkor is lázadt a poroszos oktatási rendszer ellen. A fölösleges magolás helyett a kreativitás volt már akkor is az erőssége. De nézzünk magunkba őszintén. Kit érdekelt az a sok fölösleges adat, amivel fárasztottak minket?

2. Változtatna a frizuráján:

És ezt meg is teszi minden hónapban. Hajnal Miklós kreativitása itt is megmutatkozik. A Momentum politikusa azt vallja, hogy nem mindig csak követni kell a divatot, néha nem árt egyedivé is válni.

3. Fél a pókoktól:

Kinek a pók, kinek az egér. A hegyvidéki képviselő éppen a nyolclábú szerzetektől fél a legjobban. Bár ezek velünk született adottságok. A Fidesz legyőzéséhez nem kell majd soha pókokkal hadakozni.

4. Az első sorban küzdött a rabszolgatörvény ellen:

Bár ez csak félig titok. Azt azonban nem tudtuk eddig, hogy Hajnal Miklósnak ez volt az egyik legnehezebb helyzet, amivel szembe kellett néznie politikusi pályája során.

5. Rengeteg szerelmes levelet írt:

Saját bevallása szerint túl sokat is. De hát szerelem és szeretet nélkül mit sem ér az élet – hangzik az elcsépelt örök igazság. Úgy tűnik, a Momentum politikusa szerette intenzíven élni az életet iskolás korában.

+1. Backstreet Boys-t énekelne:

Méghozzá az I Want It That Way-t. Ez tipikusan az a szám, amit mindenki hallgatott. Csak van, aki letagadja – közölte az Ezalényeg.hu.       

(kép forrása: Ezalényeg.hu)

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. július 02. 14:08
6. Egy kicsit ratyi.
Akitlosz
2020. július 02. 05:48
5 titok? 1-et sem tudtam róla. Tekintettel arra, hogy nem ismerem. Mondjuk éppen annyi titok érdekelt róla.
még fokozza
2020. július 01. 20:39
Szimpatikus fiú. Jó volna több titkot is megtudni róla.
bela barva
2020. július 01. 20:31
Kj a rosseb akar tudni bármit is erról a büdös görényről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!