Orbán Viktor: Andrzej Duda győzelme kritikus fontosságú Közép-Európa megerősítésében

2020. július 13. 15:41

A magyar miniszterelnök biztosította Lengyelország elnökét, hogy kormánya a jövőben is elkötelezetten fog dolgozni a két nemzet közötti barátság elmélyítésén.

2020. július 13. 15:41

„Kritikus fontosságúnak” nevezte Andrzej Duda győzelmét Közép-Európa megerősítése szempontjából Orbán Viktor miniszterelnök az újraválasztott lengyel államfőnek írt gratuláló levelében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő délután.

„Az elmúlt évek szoros és eredményes együttműködése révén

Az Ön győzelme pedig kritikus fontosságú volt a Közép-Európa erősítése érdekében végzett közös erőfeszítéseink jövőbeli sikere szempontjából” – fogalmazott Orbán Viktor.

A magyar miniszterelnök biztosította Lengyelország elnökét, hogy kormánya a jövőben is elkötelezetten fog dolgozni a két nemzet közötti barátság elmélyítésén. Gratuláló levelében Orbán Viktor sok sikert és jó egészséget kívánt Andrzej Dudának felelősségteljes munkájához és a hónap elején megkezdődött V4-es lengyel elnökségi évhez – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2020. július 13. 21:52
Elnézést kérek, nem tartozik ide de érdekesnek tűnik az a hír, mely szerint a cseh kormány jóváhagyta azt az alkotmányos törvényjavaslatot, mely szerint állampolgári jog lessz, fegyverrel védeni saját és mások életét.
olajfa1
2020. július 13. 20:39
Pedig a libsi komcsi fasiszták mindent elkövettek a győzelmükért. Na ezért külön is gratulálok Duda úrnak a sikerért, és a győzelemért.
triumphator
2020. július 13. 20:33
Gázoljunk szügyig libtard könnyekben: https://www.theguardian.com/world/2020/jul/13/the-coffin-is-being-closed-on-democracy-polish-liberals-despair-after-dudas-win
BőröndÖdön
2020. július 13. 18:19
A klérus még nagyon erős....:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!