Miért nyeri Orbán a választásokat? – Dopeman válaszol

2020. július 29. 15:20

A rapper szerint az életszínvonal emelkedése Orbán sikereinek egyik összetevője.

2020. július 29. 15:20
null

Dopeman is elmondta a véleményét az Index-ügyről. A rapper a legnagyobb videómegosztó oldalra feltöltött felvételen úgy fogalmaz: „Orbán Viktor nem azért nyer, mert övé az egész média, meg benyel minden újságot. Nagyon egyszerű oka van, és ezt kellene megérteni: azért nyer, mert jobban élnek alatta az emberek. Amikor az emberek szarul fognak élni alatta, le fogják szavazni”.

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. július 30. 15:45
Kádár kommunista moszkvai bérenc , Lakosság télen minusz 10 fokban éjfélkor 50kg lignitért oda állt a tüzéphez hogy tudjanak fűteni , libaláb szárnyhegye csirke fej volt a hús , zsírt dekákkal mérték , emberek utcán fákat kivágták ne fagyjanak meg , Házakat a zöld lódenkabátos végrehajtók járták , lakásokat felforgatták értékeket elvitték , kommunisták rabláshoz szabad kezet kaptak , emberekért éjszaka fekete autó ment bevitték a kommunista épületbe kínzó kamrákba halálra nyomorékra verték . Mind ennek kiszolgálója volt lendva ildi kovács lászló Gyurcsány tanult az akasztós apró családtól .
Rodolfo
2020. július 30. 13:53
Ez a potyinger egy köpönyegforgató kis lófasz. Egyre jobban utálom.
ellenforradalmár
2020. július 30. 08:51
Miért nyeri Orbán a választásokat? A jelenlegi ellenzék 3x nyert választást 1990-óta, mindhárom esetben csalással. (Korábban meg szovjetek segítettek) Ha nem tudnak csalni, akkor nyerni sem...
Ernie Pantuso
2020. július 30. 07:12
"Idehozatom az egész Oxfordot!..." :D :D :D -Öcsém szívjál még valamit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!