Tihany és a Balaton is feltűnik az új Európát népszerűsítő kisfilmben

2020. június 26. 10:19

Az imázsfilmet az Európai Utazási Bizottság az Euronews-zal közösen készítette.

2020. június 26. 10:19

„We are Europe” címen készített turisztikai imázsfilmet az Euronews-zal közösen a European Travel Commission, amely bemutatja Európa szépségét, sokszínűségét, lelkületét. A kisfilmben több magyarországi helyszín is feltűnik, többek között Tihany és a Balaton is. A kampány célja az emberek kíváncsiságának és utazás iránti vágyának felkeltése. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a különleges kontinens milyen egyedülálló szépségekkel rendelkezik, páratlan tájak, kultúrák, közösségek, örökség és történelem együttélésével – írja a mtu.gov.hu.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2020. június 26. 13:50
"Az imázsfilmet az Európai Utazási Bizottság az Euronews-zal közösen készítette." Elég is ennyit tudni erről. Ilyenkor nem számít az utazással széndioxid, meg a globális felmelegedés? Az uborka görbül, a zab hegye meg tompa. Miért kell fizetni az ilyen semmire kelőket?
Royce2.0
2020. június 26. 13:41
Ezt nézzétek meg feleim, ha jó európai imázsfilmet szeretnétek: https://youtu.be/0v5uvkszugk spoiler: fehér emberek, meg keresztek :)
Aurora Borealis
2020. június 26. 13:19
Nem sok mindent mutat meg, (a reptéren csodálkozó fiatalember jelenete pl fantasztikus, gyönyörű európai helyszin :D) a snittek alapján - ha nem ismerném a Balatont - (meg talán az Alhambra van bevagva egy helyen - bármelyik kontinens lehetne..
kbs_real
2020. június 26. 12:50
Kínosan ügyeltek rá, hogy a kivágásban a templomtornyon a kereszt ne látszódjon. Én kérek elnézést...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!