Szijjártó: 800 ezer euró feletti támogatás a magyarországi vállalatoknak

2020. június 23. 16:47

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán jelentette be a hírt.

2020. június 23. 16:47

„Hosszú, majdnem két hónapos tárgyalássorozatot követően, az Európai Bizottság végül jóváhagyta azt a kérésünket, hogy 800 ezer euró felett is adhassunk támogatást magyarországi vállalatoknak a versenyképességük növelése érdekében” – fogalmazott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-posztjában. A miniszter kiemelte, hogy a támogatás odaítélésének szempontjai között hangsúlyosan fog szerepelni a munkahelyek megvédése és a vállalt beruházások nagyságrendje is.

Szijjártó Péter szerint mindez azt jelenti, hogy az „eddig is rendkívül sikeres” beruházási támogatások után a magyar vállalatok újabb jelentős forráshoz juthatnak a munkahelyek megvédése érdekében. A miniszter posztjában hozzátette, az új támogatási program konkrét kiírásáról jövő héten fog dönteni a kormány.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!