Szabó Tímea Ceaușescuhoz hasonlítja Orbán Viktort

2020. június 29. 08:01

Ezúttal a magyar futball ihlette meg a politikust, aki posztolta is gondolatait a közösségi oldalán.

2020. június 29. 08:01

„Alig 70 milliárd forint közpénzből az 1800 lelkes Felcsút futballcsapata bronzérmes lett a NER-uralta NB I-ben: mintha Ceaușescu Romániájában lennénk, ahol a diktátor saját szülőfalujának klubját, az Oltot tolta kreténbe. Közben a legalapvetőbb felújításokra sincs pénz; rohad az egészségügy, padlón az oktatás... Ebből elég: 2022-ben vissza kell venni az országot, mert az nem lehet többé Orbán-gyarmat!” – írta Szabó Tímea.

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 04. 05:57
SZ.T. EGY FING. EGY GYENGE VISITÓ PICSAFING!
misi53
2020. június 30. 17:59
Cseh katának van szép mü lófoga ! LÓFEJBE LÓFOGAT !
Dominium Magna Hungaria
2020. június 30. 10:10
A hozzászólások hűenn tükrözik az ellenzék agyakban végzett idomításokat, akik klikkekre és impulzusokra reagálnak már, nincs bennük semmi kritikus gondolkodás: Árpád Farkas Mért nem segít az EU a Magyar nép Nek legalább a demokrácia vissza állításában . Mintha szándékosan tönkre akarná tenni az országot . Miközben elopat mindent a barátjával EU támogatás bol . Bihari Imre Nem kellene 22-ig várni. Orbán 18-as hatalmáért,mindenki a nyugdíjasokat okolja. Mivel lassan én is közéjük tartozom,biztos,hogy ennek a korosztálynak kellene még egy harcot megvívnia.? A fiataloknak nem külföldre kellene menekülni,hanem itthon megvívni a saját harcukat,önmagukért, gyermekeikért,a jövőjükért. Azt mondják egymillió körül van az a szám,amennyien az elmúlt években elhagyták az országot,egy jobb élet reményében. Orbán már itt nyert. Ha ennyien itthon kezdtek volna tetteket végrehajtani,kimenni az utcára,itthon próbáltak volna meg tenni valamit,egy jobb élet reményében,már nem itt tartanánk. És tudjuk,hogy Orbán a 22-es választást is simán behúzza. Ha csak 3 ember létezik ebben az országban, -Szabó Tímea,Szél Bernadett,Jakab Péter- akik kimernek állni Viktoriánus ellen,addig itt semmi nem fog változni. Erno Langstadler Hajrá Soros!!!!! Dániel Vadász Hajrá, Tímea ! Veled vagyunk Attila Peter LELKES RAJONGÓ Mocskos kis felcsuti cigó tolvaj! Egyedi Szilveszter A szeméttel az a dolgunk hogy el legyen takarítva !! Ebben mi nem világos magyarok ?? (Joker profilképpel) Tölgyesi Sarolta Csak még annyit hogy fél fehérvár az orbán család tulajdonában van. Felcsuton meg van egy kis vityilloja. Én a saját szememmel láttam. Ja és a fociklubb is az övé. Valéria Kardos Rozália Philippovits Ez az ember egy köcsög Fideszes! Azért irkál ilyeneket! János Vaskó Szülőfalum általános iskolájában a vizesblokk az 1986-s átadás óta nem tudott megújulni. Idén azért nem szervezhetnek Erzsébet-tábort mert nem tudják biztosítani a gyerekeknek a meleg vizes kézmosást. 2000 fős község valahol félúton Európa felé... Peter H. Balazs LELKES RAJONGÓ Hogy lehetett ezt megengengedni, hogy egy elmebeteg parazita megfosztjon egy nemzetet a jövőétől és a jogaitól? Ez a pofátlan fosztogatás minden magyar állampolgár megalázása. Légyegében a magyarok nyugateurópai szintű bérei a felcsuti Saddam Husein csókosainál és labdás fiúcskáinál vannak. Enélkül a patkány nélkül Magyarország lenne az európai gazdaság élén... De a patkánynak hála annyi Magyarországon az átlafizetés mint Észak-afrikában. Gabor Kovacs Koszonom.ezt..a.yzuper Meglatast.nag,y.igazsagot Mpndasz.ki.gratulalok Valéria Kardos Orbán kezdesz barna lenni a végén fekete leszel!! Feleség verő!! Ferencné Kasa Emberek lepjük már el felcsútot odakéne menni a sok jó népnek
zrx8
2020. június 29. 20:36
Orbán Viktor adjon számot, miért lát piástimi állandóan fehér egereket !?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!