Négyszáz fáklya rajzolta ki éjszaka a történelmi Magyarország határait

2020. június 04. 11:01

Rövid, de annál látványosabb filmet készített a trianoni békediktátum 100. évfordulójára Budapesten a XVI. kerületi önkormányzat.

2020. június 04. 11:01

A Magyar Nemzet már májusban beharangozta a videót. Azt írták, hogy az összetartozás gondolatát közvetítő videó milliók lelkét érintheti meg, és erőt adhat mindannyiunknak a határon túli magyarság megmaradásáért folytatott küzdelemben. A videón az Ismerős Arcok slágere, a Nélküled a P. Mobil feldolgozásában hangzik el. Szavak helyett beszéljenek a képsorok:

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2020. június 04. 20:04
magyar összetartozás 1 ... "Eltűnt... hiába kémleltek utána." magyar összetartozás 2 ... "1. Lőn pedig néhány nap múlva, a búzaaratásnak idejében, meglátogatta a MAGYAR az ő feleségét, egy kecskegödölyét vivén néki, és monda: Bemegyek az én feleségemhez a hálóházba. De nem hagyá őt bemenni az ő atyja. 2. És monda annak atyja: Azt gondoltam, hogy gyűlölve gyűlölöd őt, azért odaadtam őt a te társadnak/ de hát vajjon húga nem szebb-é nálánál? Legyen ő helyette most az a tied. 3. És monda néki a MAGYAR: Teljesen igazam lesz most a másik MAGYAROKAL szemben, ha kárt okozok nékik. 4. És elment a MAGYAR, és összefogdosott háromszáz rókát, és csóvákat vévén, a rókák farkait egymáshoz kötözé, és egy-egy csóvát tett minden két rókának farka közé. 5. És meggyújtá tűzzel a csóvákat, és beeresztette azokat a másik MAGYAROK gabonájába, és felgyújtá a gabonakalangyákat, az álló vetéseket, a szőlőket és az olajfaerdőket. 6. Akkor mondának a másik MAGYAROK: Ki cselekedte ezt? És mondák: MAGYAR, Thimneus veje, mert elvette tőle az ő feleségét, és adta azt az ő társának. Felmenének annakokáért a másik MAGYAROK, és megégeték az asszonyt és annak atyját tűzzel. 7. A MAGYAR pedig monda nékik: Bátor ezt cselekedtétek, mégis addig nem nyugszom meg, míg bosszúmat ki nem töltöm rajtatok. 8. És megverte őket keményen válluktól tomporukig, és lement és lakott Solymárban az Ördöglyukban, a sziklabarlangban. 9. A másik MAGYAROK pedig felmentek, és megszállották Magyarországot, és Budapesten a várban telepedtek le."
nick89
2020. június 04. 13:03
Ezzel egy darabig jól el lehet fedni a lölőzést. Oszt fideszes kivonulás lesz-e a mai emlékezésről? Tudod, úgy mint amikor még Soros volt az isten...
Emmanuel Goldstein
2020. június 04. 11:57
Gyomorforgató soviniszta giccs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!