Orbán Viktor: Példásan és sikeresen védekeztünk

2020. május 25. 22:32

2020. május 25. 22:32

„A mi munkánkat, a kormány munkáját az minősíti, hogy hogyan védekeztünk. És azt kell mondanom kellő szerénységgel, hogy nemzetközi összevetésben is példásan és sikeresen védekeztünk. Az Önök munkáját tisztelt Jobbikosok, pedig az minősíti, hogy kiderült, hogy a veszélyhelyzetben Önökre nem számíthat az ország. Nemcsak nem segítettek, hanem támadták azokat a szakembereket, akik éjjel-nappal dolgoztak a védekezésben” – fogalmazott a miniszterelnök.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. május 26. 13:42
Egy igen alapos és pártatlan áttekintése a koronavírus helyzetnek, politikai és gazdasági vetületeinek és a közállapotoknak: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#uzenet
Pierre
2020. május 26. 10:41
"Strasbourg: Kövér László megsértette a sajtószabadságot. Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) ma Strasbourgban egyhangú döntéssel kimondta, hogy az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró (köztük két indexes) szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből. Az országgyűlési sajtótudósítás sajátos rendjét az mutatja a legjobban, hogy - a szabályait Kövér László alkotta, - Kövér László bírálta el, hogy azokat valaki megszegte-e, - Kövér László döntött a szankcióról, de nem közölte, miért úgy döntött, ahogy, - a döntés ellen se Kövér Lászlónál, se bíróságon vagy más fórumon nem lehetett fellebbezni, - és persze mivel Kövér kormánypárti politikusként, a kormánypártok szavazataival lett házelnök, nemcsak jogi, de politikai garancia sincs rá, hogy a döntései nem önkényesek." https://index.hu/belfold/2020/05/26/strasbourg_ujsagiro_parlament_kitiltas_kover
Secnir
2020. május 26. 10:24
A mi munkánkat, a kormány munkáját az minősíti, hogy hogyan védekeztünk. És azt kell mondanom kellő szerénységgel, hogy nemzetközi összevetésben is példásan és sikeresen védekeztünk. 1836-an meggyógyultak 499-en elhunytak. egész jó arány, valóban, sikeres és példás. közben volt olyan ápoló, aki szintén elhunyt koronavírusban, volt olyan, akit miután kibasztak a kórházból az értelmetlen ágyfelszabadítás miatt, szintén meghalt, a "csúcson" belöki a fiatalokat (85e fő) érettségizni, átvesznek 60 repülőgépnyi selejtet és használhatatlan eszközt kínától, ő meg szíjjártó maszk nélkül járja a világot szerbiától kezdve keletig a legfertőzöttebb államokban. tényleg. közben eladósítja az országot közel 1500 évre a kínai soha meg nem térülő vasútvonallal, amivel majd úgy járunk, mint srí lanka vagy dzsibuti a kikötőivel, zambia a lusakai repülőtérrel, vagy a kenyai mombasa-nairobi vasút (annak a szerződéskötési menete majdnem egy az egyben a magyaréval egyezik). /taps.
zolizolizoltan
2020. május 26. 09:37
Kaslernek szinte minden kijelentését úgy tekintem, hogy azokat Orbán adta a szájába. A kiváló orvos professzor ennél többre érdemes. Valahol sajnálom, hiszen feltehetőleg leginkább a hobbijának szeretne élni, a magyarság eredetének a tanulmányozásával. Dehát ebben a cipőben jár Orbán minden minisztere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!