Bolseviknak nevezte a Fideszt Gyurcsány Ferenc

2020. május 02. 20:48

A bukott miniszterelnök szerint a kormánypártok bolsevikok és Áder János köztársasági elnököt is éles hangon kritizálta.

2020. május 02. 20:48

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke mai beszédében bolsevikoknak nevezte a kormánypártokat – áll a HírTV tudósításában. Mindezt annak apropóján, hogy se pártja, sem az ellenzék nem vett részt az első szabad országgyűlés megalakulásának harmincadik évfordulójára rendezett ünnepségen. 

Az egykori miniszterelnök szerint a jelenleg többséggel rendelkező pártok félelmet keltenek és hazudnak. Állítása szerint bolsevikok állnak a nemzettel szemben. A politikus kritizálta továbbá Áder János köztársasági elnököt is aki szerinte nem a nemzet egységét testesíti meg, mivel nem emeli fel a szavát akkor, amikor az Országgyűlés elnöke kijelenti, hogy az ellenzék nem a magyar nemzet része.

Kocsis Máté Facebook-oldalán reagált Gyurcsány szavaira. Mint írta, most egy olyan ember szólalt meg, „aki most is a véreskezű belügyminiszter, Apró Antal másoktól elkobzott villájában lakik”.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. május 05. 11:54
"Liszaboni" szalajtott: bagoly a verébnek...Ugy tetszik érteni?
toef36
2020. május 04. 16:47
Egyetlen szóval jellemezhető, amit GYF csinál: PANOPTIKUM...
furunkulus13
2020. május 04. 16:37
Szerintem Ferenc testvér az elszabadult, durva demagógiájával egyre inkább dr.Joseph Göbbelsre hasonlit, csak a sánta doktor jobb szónok volt, és kevesebbszer bérmálkozott!!
Szatyi
2020. május 04. 09:06
Most akkor fasiszta vagy bolsevik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!