Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

2020. április 07. 11:47

A társasházat közel 50 embernek kellett elhagynia.

2020. április 07. 11:47

Robbanás történt egy háromszintes társasház felső emeletén Petőfibányán, a balesetben egy ember megsérült – közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel. Nagy Csaba elmondta: az eddig ismeretlen okból bekövetkezett Liszt Ferenc utcai robbanásban az épület felső szintje teljesen megsemmisült. 

A társasházat közel 50 embernek kellett elhagynia, egy eszméleténél lévő sérültet speciális eszközökkel a tűzoltók szabadítottak ki a romok alól, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A szóvivő jelezte: a helyszínre Hatvanból és Gyöngyösről négy járművel közel húsz tűzoltó vonult ki. A robbanás körülményeinek felderítésére a hatóságok vizsgálatot indítanak, az épület állapotának felmérését pedig statikus szakember végzi el.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2020. április 07. 12:30
Nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem! Tetőterasz kialakítása történik, már csak burkolni kell és felhelyezni a korlátot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!