Petíciót indított a baloldali sajtó kereszténygyalázása ellen a Vasárnap.hu

2020. április 30. 08:18

A közelmúltban ismét megszaporodtak a baloldali sajtóban a kereszténygyalázó írások, képi tartalmak.

2020. április 30. 08:18

Ahogy a Mandiner is megírta, a baloldali sajtó szintet lépett a vallásgyalázás számukra otthonos területén. A Vasárnap.hu szerint mindezt már nem szabad szó nélkül hagyni. Azt írják, hogy

a magyarországi baloldali sajtó fősodra előszeretettel fogadja be ezeket a tartalmakat,

és nyújt nekik megjelenési lehetőséget, semmibe véve ezzel a magyar társadalom többségének hitét és meggyőződését. Legutóbb éppen a Népszava közölt egy Jézust gúnyoló, a keresztény embereket egyértelműen sértő, viccesnek szánt, ám egyáltalán nem humoros karikatúrát.

A lap felszólítja a baloldali sajtóban publikáló szerzőket, karikaturistákat, hagyjanak fel ilyen jellegű tartalmak létrehozásával. Javasolják, hogy e botrányos megnyilvánulások helyett értékteremtő, a lelket, szellemet építő, hasznos tartalmakkal szolgálják olvasóközönségüket. Hozzáteszik, hogy elég volt a baloldali sajtó kereszténygyalázásából, elég volt a Jézus Krisztust gúny tárgyává tévő megszólalásokból,

elég volt a vallásos emberek kifigurázásából, az egyház nevetségessé tételéből, információk elhallgatásából, tények kiforgatásából, az offenzív egyházellenes újságírásból.

A Vasárnap.hu azzal fejezi be cikkét, hogy kiállnak a keresztény értékek mellett, védelmünkbe veszik Jézus Krisztus alakját, és olyan újságírás mellett szállnak síkra, amely értékteremtő és értékhordozó. A petíció itt érhető el.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2020. április 30. 12:03
Szerintem viszont gúnyra gúnnyal lehet felelni. Ilyen, hogy "függetlenobjektív". Lehet mondani, hogy ott töke van a menyasszonynak. Zavarja őket, hogy Jézus férfi volt, meg ugye bináris is, magukról viszont nem tudják, stb.
MayorAnna
2020. április 30. 12:00
Már megint Jézus kereszthalálával "viccelődnek" - és ezúttal is a megfeszítők "kisunokái" az elkövetők.
még fokozza
2020. április 30. 11:17
A keresztények meg a libsiket gyalázzák.
gzotya
2020. április 30. 11:07
Sziasztok! Arra az elhatározásra jutottam, van itt az a pár, 10-20, mentális zavarokkal küzdő, frusztrált, értelmi fogyatékos moslékkoalíciós troll, akik sorra ide okádják ki emészthetelen moslékukat. Ezeket egytől egyig letíltom. Már sokan tiltották őket persze. Viszont ha mindenki, akit bosszantanak a behányásaik, x-re teszi őket, akkor "szépen" fetrenghetnek egymás szarában. :)) Mivel a kutya sem kiváncsi rájuk. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!