Orbán: Jobban vagyok, mint érdemlem

2020. április 11. 14:40

A miniszterelnök meglátogatta a kiskunhalasi kórházat is.

2020. április 11. 14:40

Jobban vagyok, mint érdemlem”– viccelődött Orbán Viktor szombaton a kiskunhalasi kórház egyik dolgozójának kérdésére. A miniszterelnök folytatta látogatásait, ezúttal az újonnan megépített  mobilkórház került terítékre, amelyet Európa egyik legmodernebb járványügyi intézményeként emlegetnek. Megtekintette Kiskunhalas városi kórházát, illetve a településen működő fegyházat is, ahol a rabok jelenleg a fertőzés elleni védőeszközöket gyártanak.

A látogatásról készült felvételeket itt tekintheti meg:

(Facebook/Orbán Viktor)

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2020. április 12. 18:47
Bajban leszünk, ha neki baja esik! Mert ki helyettesítené?
BőröndÖdön
2020. április 12. 17:47
Az biztos...:)
brabant89
2020. április 12. 16:53
"Jobban vagyok, mint érdemlem" Jé, Orbán igazat mondott. Van isten!
Vucli Tóbiás
2020. április 12. 13:09
Vagy hogy egy másik keresztényt idézzek: "De nem köszönöm azt magam erejének, Köszönöm az Isten gazdag kegyelmének." Toldi szájába adja e szavakat Arany János. Keresztényként Isten kegyelmét látja a vele megtörtént jóban (legyőzte a csehet), nem a saját teljesítményét. Asszem, Orbán hatalmas stressz alatt van. Az országért küzd, súlyos döntéseket hoz. Közel érezheti magát e hetekben Istenhez. Minden jó Isten ajándéka, érezheti át mélyen. És most ki is mondta. Bár nyilván tudja, miféle értetlen és hitvány kommentárok születnek majd ennek kapcsán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!