Herczegh Anita: Fontos a személyes példaadás

2020. április 12. 20:33

A köztársasági elnök felesége barátnőjével együtt már mintegy ezer maszkot varrt.

2020. április 12. 20:33

Herczegh Anita a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában elmondta: fontosnak tartja a személyes példaadást, ezért két barátnőjével együtt már mintegy ezer maszkot varrt, amit a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz juttatnak el – írja a Hír TV.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2020. április 13. 21:13
Igen, fontos. Gulyás Gergely ezért jár vendéglőbe a tiltás alatt. https://444.hu/2020/04/13/csorgott-a-tanyer-es-az-evoeszkoz-a-ner-egyik-kedvenc-ettermeben-ahol-eppen-ott-volt-gulyas-gergely-is-de-a-miniszter-szerint-o-csak-az-elviteles-etelt-varta
tabakur
2020. április 13. 21:07
Értem én kell a népnek a méltóságos asszonyok és urak személyes példái. Fontos,hogy mutassák mennyire együtt lélegeznek a néppel. De talán Anitának nem kellene annyira megerőltetni magát a varrással ha egymásután púpozva jönnek a gépek Kínából tele minden szükséges eszközzel. Még a csomagra a sárgák azt is ráírták "hajrá Magyarország hajrá magyarok"--ez kifejezetten tetszett. Bár mintha egy kis propaganda mellékíze lett volna. Hasonlóan a motyót átvevő miniszterhez hasonlóan.
nick89
2020. április 13. 17:12
@nick89 Baszki,tényleg legyünk mi az egyedüli ország a világon amelyik nem kereskedik Kínával? Pedig szerintem a billentyűzet, amin írod az okosságaidat, a monitor amin nézed a dislike-okat Kínai. A másik hülyeségetek Putyin, az összes európai ország egy-két kivétellel orosz gázt használ. Valószínű hogy te is. Hacsak nem fával, szénnel tüzelsz a tanyán. Baszki, (ez egy idézet tőled és egy közvetlen megszólítás is volt) 45-ben a kollaboránsokat Párizsban kopaszra nyírták és bíróság elé állították. Jobb, ha tudod és gondolkodsz a változáson!
zsoltkom2
2020. április 13. 13:33
"Herczegh Anita: Fontos a személyes példaadás" "A KKDSZ elfogadhatatlannak tartja azt a törvénytervezetet, amely alapján a kulturális területen dolgozók (könyvtárosok, múzeumi és levéltári munkatársak többek között) elvesztenék közalkalmazotti jogállásukat. Különösen felháborítónak tartja a szakszervezet, hogy a kormány a húsvéti munkaszünet idejét adta meg nekik, hogy véleményezzék a tervezetet. Ezzel kapcsolatban így fogalmaz az elnökség: "A "jó stílusérzékkel" húsvét ünnepének előestéjén, az utolsó vacsora napján az érdekképviseletekhez véleményezésre eljuttatott tervezet, ha megvalósul, valóban a kulturális szolgáltatások utolsó vacsorája lesz, melyet logikusan csak a kivégzés követhet."" https://bit.ly/2Xw6XOQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!