Mekkora Gyurcsány Ferenc étvágya? – Itt a Mandiner új podcastje!

2020. március 06. 14:22

Mit hozhat az előttünk álló időszak a magyar politikában? Kik és milyen felállásban állnak majd a startvonalhoz a 2022-es parlamenti választáson? Kacsoh Dániellel, a Magyar Hírlap vezető szerkesztőjével beszélgettünk.

2020. március 06. 14:22

Elérkeztünk a parlamenti ciklus feléhez, sűrű időszak áll mögöttünk, az elmúlt két évben volt három választás, és jelentős változások történtek/történnek a magyar politikai térben. Átalakultak a pártok erőviszonyai és személyi állománya, új politikai formációk születtek és születnek, mások pedig eltűnőben vannak. Kérdés, hogy mit hozhat még az előttünk álló időszak, kik és milyen felállásban állnak majd a startvonalhoz a 2022-es választáson? Erről beszélgettünk vendégünkkel, Kacsoh Dániellel, a Magyar Hírlap vezető szerkesztőjével.

Készül az adás.<br>A képen balról jobbra: Pap Lázár (Mandiner), Kacsoh Dániel (Magyar Hírlap), Pálfy Dániel (Mandiner)
Készül az adás.
A képen balról jobbra: Pap Lázár (Mandiner), Kacsoh Dániel (Magyar Hírlap), Pálfy Dániel (Mandiner)

Műsorunk az alábbi felületeken érhető el:

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. március 12. 15:48
Kiváncsi vagyok mikor húzza ki a talajt teljesen fleto a karigeri alól?
Szerencsi Veronika
2020. március 07. 12:02
Gyurcsány a FEKETELYUK az ellenzék "égboltján. Mindent elnyel/ne/.
János bácsi
2020. március 07. 10:42
Gyurcsány pártja azt csinálja amit mindegyik ellenzéki pártnak csinálni kellene. Természetesen a Fidesznek sokkal előnyesebb lenne, ha a többi ellenzéki párthoz hasonló lejtmenetbe levő párttal középszerű vezetőkkel kellene megküzdeni. A momentum lehetne az ellenzék vezető ereje, de mivel nem parlamenti párt ,nekik sokkal nehezebb felhívni magukra a figyelmet.
toef36
2020. március 06. 21:28
Étvágya lehet, gyomra a pokol, az agya az alkohol... Szélhámos minden mennyiségben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!