Mandiner hetilap – online is belelapozhat!

2020. március 20. 06:54

Hetilapunk mostantól a Digitalstand „virtuális polcain” is elérhető !

2020. március 20. 06:54
null

Csütörtökönként megjelenő hetilapunk hasábjain hétről hétre követjük a közélet eseményeit és folyamatait. Legyen szó belpolitikai vagy külpolitikai témákról, gazdasági és jogi elemzésekről, vagy éppen a kultúra és az életmód területeiről, olvasóink számíthatnak rá, hogy mi megírjuk a magyar valóságot, és „megfestjük” a mögötte lévő látomást, hogy utánajárunk az események hátterének, és közérthetően tolmácsoljuk a világban zajló összetett folyamatokat.

Hiszen akár közéleti témájú rendezvényeinken tisztel meg minket jelenlétével, akár nyomtatott hetilapunkat választva az újságárusoknál, vagy online lapozható újságunk olvasásával a Digitalstand „virtuális polcain”, köszönjük, hogy legfrissebb híreink követésével weboldalunkon, közösségi felületünkön, vagy éppen Podcast formájában hallgatva minket, Ön is tagja a Mandiner közösségének!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!