Elindult a Digitális Szabadság Bizottság

2020. március 03. 13:53

A cél az, hogy biztosítsák a jogállami intézmények működését, az átláthatóságot, a személyes szabadságok és a demokratikus alapelvek érvényesülését online térben – jelentette ki Varga Judit.

2020. március 03. 13:53

A bizottság a többi között arra a kérdésre keresi a választ, hogy képesek leszünk-e megtartani a személyes szabadságunkat a digitális térben – mondta el az Igazságügyi miniszter. Varga Judit hozzátette, hogy az érintett állami szervek részvételével összeállítottak egy „Fehér Könyvet”, – egy problématérképet – amelyet a digitalisszabadsag.kormany.hu weboldalon közzé is tettek. 

A miniszter elmondása szerint ezen a weboldalon mindenkinek alkalma nyílik arra, hogy megtegye észrevételeit a Fehér Könyvvel kapcsolatban. Varga Judit hozzátette: a cél az, hogy biztosítsák a jogállami intézmények működését, az átláthatóságot, a személyes szabadságok és a demokratikus alapelvek érvényesülését online térben.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2020. március 03. 20:38
.....bakker szarnyalogatoviktor, te melyik elmegyógy intézetben vagy filozófus?....
Tatulus
2020. március 03. 15:37
Nem ártana a Médiahatóságnak, vagy esetleg más illetékeseknek fellépni a Google és a Facebook aljas kis cenzorkodásai ellen! Ahogyan ezt már néhol megtették!
Arimaspa
2020. március 03. 14:55
Remélem a trollok jogai is szerepelnek.
nemvagyoksanyi
2020. március 03. 14:49
Dittatúra höeöeh!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!