Élő adásban fenyegette meg a váci színház igazgatóját a polgármester

2020. február 19. 21:57

Matkovich Ilona szerint el kellene gondolkodnia a Dunakanyar Színház igazgatójának, mert nem végtelen a felé mutatott lojalitás.

2020. február 19. 21:57

Nem végtelen a Váci Dunakanyar Színház vezetője iránti lojalitás – jelentette ki egy tévéműsorban Matkovich Ilona, Vác ellenzéki polgármestere. A városvezető szavait a váconline.hu idézte

Tulajdonképpen az igazgató úrnak is el kell gondolkodnia ezen az állásán, vagy hogy mondjam, felálláson, amit most itt kialakított közöttünk, mert azt gondolom, az a lojalitás, amit mondjuk mi mutattunk az irányába, a legeslegelején, tehát a kapcsolatfelvételkor, ez természetesen… ez nem végtelen” – mondta a polgármester az ESTV műsorában. 

A portál emlékeztet: a tavaly októberben megválasztott ellenzéki városvezetés korábban olyan rendeletet hozott, ami lényegesen korlátozta bizonyos közszereplők, mint például a színház igazgatójának nyilatkozattételi lehetőségeit.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 20. 13:43
EZ A VÁCI POLGÁRMESTER EGY ZSIDÓ NŐSZÖRNY! NEHÉZ LEHET NEKI ILYEN RONDASÁGOT CIPELNI A POFÁJÁN....ALIGHANEM AZÉÉ' OLYAN HÜLYE. MER' HOGY RANDA AZ ISTENADTA MINT A LOCHNESS-I SZÖRNY VÁLASZTÁS ELŐTTI IDŐBEN...DÉL SKÓCIÁBAN.
péterx
2020. február 20. 07:09
Íme, a kampányban nagy szabadságot és fűt-fát ígérő ellenzék igazi arca. Levették a demokrata álarcot, s vicsorítanak a nekik nem tetszőkre.
Pelso j.
2020. február 20. 06:20
Ezt még light fenyegetésnek is nehéz torzítani. Egyébként jól tette, amit mondott.
flesh ripper
2020. február 20. 06:18
Azt gondolná az ember, hogy a váciaknak működik az immunrendszere, nem választanának meg efféle vécés néniket. De, nem. Megválasztották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!