A Magyar Nemzet sztorijával állt elő a Momentum

2020. február 05. 07:27

Lelepleztek egy ügyet, amiről már hónapokkal ezelőtt írt a napilap.

2020. február 05. 07:27

A Magyar Nemzet beszámol arról: a Momentum és annak kispesti képviselője, Paróczai Anikó megtalálta Kránitz Krisztián spanyolországi házát és annak tulajdoni lapját is – írja most az Index. „A hangfelvételeken szóba került Kránitz nyaralója” – számolt be az RTL Klub, a riporter szerint a Momentum a házat és az ingatlan tulajdoni lapját is megtalálta. 

A Magyar Nemzet 2019. október 9-i, szerdai számában, a Mesés külföldi ingatlanokban állnak a kispesti közpénzek? című cikkében számoltak be Kránitz Krisztián nyaralójáról: „A lapunk által megszerzett dokumentumok bizonyítják, hogy 2018. július 13-án létrejött egy adásvételi szerződés egy olasz állampolgárságú, nagy-britanniai lakcímű férfi és Kránitz Ferenc Krisz­tián kispesti lakos között. A dokumentumot mindketten aláírásukkal hitelesítették”.

A napilap emlékeztet: egy előszerződés és egy földhivatali dokumentum részleteit is nyilvánosságra hozták, amelyen kitakarták Kránitz Krisztián személyes adatait, valamint annak a férfinak a személyes adatait, akitől az ingatlant vásárolta. Most mégis arról lehet olvasni 2020 februárjának elején, hogy a Momentum tette közzé elsőként ezeket a dokumentumokat – amelyek négy hónapja fellelhetőek az interneten.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2020. február 07. 08:18
Sírsz, pityeregsz, füstös putrilakó? Bezárt a buzibár, Tádé?
kunfia2
2020. február 05. 16:27
"A Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege jelenleg nem megfelelő a játékra, ezért a továbbiakban az MLSZ nem engedélyezi mérkőzések rendezését a Megyeri úton, amíg a hiányosságokat fel nem számolják- olvasható a szövetség honlapján." Stadionokat építenek,de még ehhez sem értenek. Ez a csőcselék mihez ért a lopáson kívül? Orbán moslékkoalíciója jobban teljesít!
nyugalom
2020. február 05. 13:07
Fegyor-klari milyen tajekozott, friss! Kik ezek egyaltalan? Berg, csehatka, donat, egyik meleg, a masik meginkabb, de leginkabb idegenek, gyulolkodok, hazugok!
Mich
2020. február 05. 10:59
"A Magyar Nemzet 2019. október 9-i, szerdai számában..." Akkor elhallgatták ezt a libsibolsik, hisz ez árthartott volna az elvtársaknak a kampányban... Most viszont előveszik, annak bizonyítékául, hogy ők milyen éberek és objektívak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!