A Jobbik debreceni elnöke is kilépett a pártból

2020. február 26. 15:52

Döntését azzal indokolta, hogy nem tud azonosulni a párt jelenlegi irányvonalával.

2020. február 26. 15:52


Bogdán Szabolcs, a Jobbik Debreceni elnöke, volt Hajdú-Bihar megyei sajtófőnöke kilépett a pártból – tudta meg az Origo. Bogdán döntését azzal indokolta, hogy nem tud azonosulni a párt jelenlegi irányvonalával, amelyet szerinte „bolsevik típusú leszámolások és a nemzeti értékelvű politizálás teljes feladása„ jellemez.

Bogdán Szabolcs hozzátette: „már a legkisebb esélyét sem látom, hogy valaha is visszatérhetünk arra az útra, amelyet a párt alapító okirata számunkra világosan kijelölt. Én viszont a jövőben is szeretnék a barátaim, ismerőseim és határon túli nemzettestvéreim szemébe nézni, és kijelentem, hogy a Jobbik jelenlegi irányvonalával azonosulni nem tudok„.

A közleményből egyértelműen kiderül, hogy Bogdán nem ért egyet a Jakab Péter pártelnök által diktált irányvonallal, amely egyre közelebb taszítja az egykor radikális jobboldali pártot Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójához (DK).

Bogdán így folytatja: „A legutóbbi kongresszus óta tapasztalt folyamatok – bolsevik típusú leszámolások, a nemzeti értékelvű politizálás teljes feladása – mind abba az irányba mutatnak, hogy számomra a jelenlegi elnökséggel való együttműködés nem lehetséges”. Ezt követően hozzáteszi, hogy rajta kívül öt debreceni tagtársa is kilép a Jobbikból. Ők valamennyien önkormányzati képviselőjelöltek voltak, és szintén nemtetszésüket fejezték ki Jakab Péterrel szemben.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. február 26. 18:57
Ez a lavina nagyon beindult!
Mich
2020. február 26. 17:53
Hullanak a jobbikosok, "mint nyáron a legyek".
puszika
2020. február 26. 17:42
Nem érzitek a bűzt Barátaim!! A kommunisták által adagolt konzerváló folyadék nem hat. A Jobbik véglegesen oszlásnak indult! Röpködnek a dögcédulák!!!! Ha az érzésem nem csal, a vasárnapi DK-s kongresszuson Gyurcsány bejelenti az egyesülést!!
nemecsekerno_007
2020. február 26. 16:46
,,A Jobbik debreceni elnöke is kilépett a pártból,, A Jobbik debreceni elnöke is kilépett a DK-ból. :)))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!