Varga Judit: Édesanyaként és nőként együttérzek a fájdalmat elszenvedőkkel

2020. január 06. 18:05

Az igazságügyi miniszter pontokba szedve osztotta meg Facebook-oldalán a győri gyermekgyilkosság ügyének tanulságait.

2020. január 06. 18:05

„A győri kettős gyermekgyilkosságról készült jelentés megállapításai:
• Zéró tolerancia az erőszakkal szemben.
• Aki más életére tör, azt ne lehessen feltételes szabadságra bocsátani! Tavasszal szigorítjuk a feltételes szabadságra bocsátás szabályait.
• Meg kell vizsgálni azt is, hogy a bíróságok megfelelő szigorral lépnek-e fel az élet elleni bűncselekmények esetében. Érvényesül-e a középmérték szabálya a büntetések kiszabásánál?
• A bírói joggyakorlat felülvizsgálatát kezdeményezzük a szülői felügyelet és kapcsolattartás, valamint a gyermekelhelyezés tekintetében is.
• A gyermekvédelmi jelzőrendszer működését is felül kell vizsgálni mindezzel összefüggésben.
• 2020 az áldozatsegítés éve az IM-ben. Megduplázzuk az Áldozatsegítő Központok kapacitásait, erre idén 600 millió forintot költünk.
• Az Isztambuli Egyezménynek az ügyhöz semmi köze, a magyar jogrendszer a nők védelmében az Egyezménynél hatékonyabb és erősebb védelmet biztosít. Nem ratifikáljuk a migrációt is támogató Egyezményt, amely azt is állítja, hogy az emberek nem férfinak és nőnek születnek, hanem léteznek társadalmi nemek.”

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. január 07. 09:56
Osztom az elborzadást, miközben tudom, hogy könnyü ilyenkor vádolni a szakembereket meg a felelösöket de mégha van is több-kevesebb alapja az ilyesminek, nagyon nehéz bölcsen védeni a társadalmat a kiszámíthatatlan agresszoroktól. Nem ismerem a nemzetközi statisztikát, de talán érdemes tanulni azoktól akiknek sikerül jól kezelni a társadalom ilyenfajta "betegségeit", figyelembe véve a népek sajátosságait.
zsoltkom2
2020. január 07. 07:54
Ezt magyarázhatod Varga édesanya! Kínosan/ otrombán nem működik a törvényetek. Ami nincs nem szokott működni. Most is belehalt egy ember. Fidesz-keresztény szegénységi bizonyítvány! Bémeg Varga! Annyira művi ez a TV spot, hogy ez egy Varga Judit önreklám lett befésült séróval... a Szomszédok sorozatból. Betettek, mert valakinek az ismerőse vagy... ennyi. Pont úgy mondtad a megrázó esetre az érzelmet, mintha egy kiló vajat ajánlanál. "KÓRUS (színpadon kívül) Vigyázz! A Fantom újra itt jár! Fuss hát! A Fantom újra itt jár!"
Illieral
2020. január 07. 06:38
Rendben van a szigoritas, de miert kellett ez a zeeni alafestes, meg ez a kisfilm. Olyan kampany szagu az egesz.
ráadás-éve
2020. január 07. 02:07
Varga Judy jól keres. Legyél te is olyan mint Judy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!