„Hol van, Polgármester úr?” – ezrek tüntetnek Niedermüller Péter ellen

2020. január 30. 17:37

„Mondjon le” – skandálják a tüntetők a Niedermüller Péter nyilatkozata elleni demonstráción az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt. Erzsébetváros DK-s polgármestere ugyanis a múlt héten az ATV egyik műsorában arról beszélt, hogy szerinte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak „rémisztő képződmények”.

2020. január 30. 17:37

„Reviczky Gábor Radnótit szaval a rasszizmus elleni tüntetésen, a dk-s provokátorok pedig elnyomják hangos zenével” – jelentik a helyszínről. Huth Gergelynek, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének köszöntője után Reviczky Gábor színművész szavalta el Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét.

A balliberálisok csak az elítélt bűnözők és a migránsok jogait védik

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke arról beszélt, hogy a balliberálisok csak az elítélt bűnözők és a migránsok jogait védik. A politikus szerint felháborító, hogy a jogvédő szervezetek hallgatnak az ügyben.

– szólította fel a főpolgármester Illés Boglárka. Szerinte Niedelmüllernek azonnal le kellene mondani. 

 

Míg keleten felrobbantják, nyugaton bezárják, addig Magyarországon új templomok épülnek

Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár arról beszélt, hogy „260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldözetést, és erről nem vesz tudomást a világ. Míg keleten felrobbantják, nyugaton bezárják, addig Magyarországon új templomok épülnek” – tette hozzá.

– mondta az államtitkár. Most is itt vannak azok, akik gúnyolódnak rajtunk, és azt állítják, hogy felfújjuk ezt az ügyet. Azbej Tristán azt üzente nekik, hogy a keresztényüldözés végül diktatúrába fordul. nem hagyjuk, hogy ilyen irányba forduljanak a dolgok.

– tette fel a kérdést. „Sajnálom, hogy nincs most itt valahol Niedermüller, amikor minden esetben szónokolt a kirekesztés ellen. Távozzon a közéletből és vigye magával azt a keserű gyűlöletet, amit képvisel” – zárta szavait Azbej Tristan.

 

Ellenállásra van szükség a deviáns világgal szemben

Bayer Zsolt arról beszélt, a világ végképp kezd kifordulni magából. A publicista ezután Albert Camus-t idézte. „Ezeket a napokat éljük most, amiről Camus írt, miszerint a bűn naponta szólítja fel az ártatlanságot és az erényt önigazolásra. Ebben a világban Európa-szerte naponta gyalázzák meg az erényt és szólítja fel a bűn az ártatlanságot arra, hogy igazolja magát” – mondta Bayer. Nekünk pontosan az a dolgunk, hogy az ő legrettenetesebb képződményei legyünk, és soha ne érezzék győztesnek magukat – tette hozzá.

Bayer szerint ellenállásra van szükség a deviáns világgal szemben. „A fehér, fekete, sárga, muszlim, zsidó, hindu felebarátainknak sincs hová hátrálnia, mára a törésvonal a normális és az abnormalitás között van” – tette hozzá.

– zárta szavait a publicista, akinek beszéde után a Nélküled című számot énekelte el a tömeg.

 

Niedermüller és a DK számára csak a hatalom fontos

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője köszönetet mondott az ellentüntetőknek, „mert így legalább végighallgatják, mit mond” – fogalmazott. „Niedermüller nemcsak, hogy nem kért bocsánatot, hanem meg is erősítette a korábbi kijelentést” –
tette hozzá. „Mi a Jóisten egyik legnagyobb akaratának a szabad akaratot tartjuk, és ezért soha nem vetemednénk arra, hogy másra erőltessük a politikai és vallási nézeteinket”– mondta Hollik. – „Egy keresztény ember csak demokrata lehet, de aki támadja a kereszténységet, az nem lehet demokrata” – tette hozzá Hollik István, aki felhívta a figyelmet arra, hogy még tanulságosabb az ellenzék hallgatása.

– zárta szavait Hollik.

 

„Azonnal mondjon le Niedermüller Péter”

„Saját magát leplezte le magát ez a kalandorpárt, amely a gyűlölet és kirekesztés egyik legfőbb képviselője Magyarországon” – fogalmazott beszédében Bajkai István.

– tette hozzá. „Azt kellett megélnünk, hogy egy belvárosi polgármester a heteroszexuális, fehér, keresztényeket rémisztő képződménynek nevezzen. Ha nem védjük meg magunkat, akkor a gyűlöleten alapuló anarchista keresztényellenes nézet fog felfalni minket” – hangsúlyozta.

Bajka István szólt arról is, „Niedermüller számára bizonyosan szimpatikusabbak az idegen kontinensekről érkező migránsok”. Hozzátette: „azonnal mondjon le Niedermüller Péter a polgármesteri tisztségéről, kérjen bocsánatot, és távozzon örökre a közéletből!”.

A felszólalásokat követően a jelenlévők közösen elénekelték a Himnuszt. Helyszíni tudósításunkat, valamint a felszólalókkal készült interjúnkat itt tekinthetik meg:

Címlapkép: Origo.hu

Összesen 573 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mikesi Károly
2020. február 01. 11:19
"Rémisztő gyűlöletképződmény" - mondta Niedermüller Péter. A mélylélektan ezt projiciónak, vagy projekciónak nevezi. Magyarul: kivetítés. Igen gyakran a saját bensőnket vetítjük ki a másikra. Vagyis, ahogy másról vélekedünk, az reánk jellemző. Ajánlanám N Péternek és azt őt mosdatóknak, védőknek, hogy tanulmányozzák a mélylélektant. Nem olyan bonyolult ez.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. január 31. 12:20
Niedermüller mondjon le és takarodjon a magyar politikai életből!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. január 31. 12:19
Aki a keresztények ellen uszít, az nem lehet demokrata, nem lehet politikus. Niedermüller megbukott.
áfonya
2020. január 31. 11:15
Zsidóknak a szemükbe mondani , kinézik maguknak a vélt ellenséget közben a háttérhatalommal együtt működnek ,így volt ez a gyilkos kádár rendszerben is , zsidók maguk közül nem vetették ki a kommunistazsidó gyilkosokat. Miért ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!