Gyöngyöspatára hívták Orbán Viktort

2020. január 29. 11:10

Nyílt hangvételű, őszinte beszélgetésre hívta a helyi roma önkormányzat a magyar kormányfőt.

2020. január 29. 11:10

Mint Facebook-oldalukon azt jelezte a helyi roma önkormányzat, „2020. február 1-jén 14 órakor a roma gasztronómiai hagyományoknak megfelelő szerény vendéglátással” készülnek, erre meghívják a helyi roma közösséget, valamint többek között Orbán Viktor miniszterelnököt és Hevér Lászlóné polgármestert is.

Ezt azért rendezik meg, „hogy egy nyílt, baráti hangvételű, őszinte beszélgetést folytathassunk a miniszterelnökkel és más, az ügyünkben megszólalókkal”, ugyanis szerintük eddig csak a TV képernyőjén keresztül üzengettek nekik, és most pedig levelezgetni szeretnének velük.

Úgy fogalmaznak: „Mi megtesszük az első lépést.” Azt azonban a sajtómunkások nagy bánatára leszögezik: az esemény nem sajtónyilvános. A meghívót Csemer Géza elnök írta alá.

Arról nincs információnk, hogy Orbán Viktor elfogadja-e a meghívást, azonban egy másik szerdai hír szerint Orbán Viktor szombaton Portugáliába utazik, így valószínűleg nem lesz kormányfői látogatás Gyöngyöspatán.

(Mandiner)

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2020. január 31. 14:10
"roma gasztronómiai hagyományoknak megfelelő szerény vendéglátással" Csemer megjelenése 100%.
fogas paduc
2020. január 31. 10:59
Hívják meg a Gyuri bácsit! Ő még a kelleténél is jobban szereti őket - távolról.
Karácsony Szilvi
2020. január 31. 10:59
Tudod egyáltalán, hogy mit jelent a VITAKÉPES? Pl. nem vitaképes egy egyetemi tanárnak egy analfabéta, pláne valami szakmai témában.
Karácsony Szilvi
2020. január 31. 10:53
A 400 karakteres határ miatt itt folytatom. Pl. az EU-ba is vitába szállt. 2./Javaslom, hogy feltétlenül vigyen testőröket, mert az élete veszélybe van ha odamegy. Lásd a mentősök életveszélyes megfenyegetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!