A foltozott kabát, avagy az ellenzék esete a Betyársereggel

2020. január 23. 19:44

A magukat a demokratikus ellenzéknek aposztrofáló pártok egy olyan ember mögé álltak be, akinek szélsőséges múltja bizonyított.

2020. január 23. 19:44
Kiss Adorján

„Mint valamilyen lázadó tinédzser táskáján a zenekaros kitűzők, úgy sorakoznak Kálló Gergely plakátjain az ellenzéki pártok logói. A Jobbik politikusa a dunaújvárosi időközi országgyűlési választáson méretteti meg magát: szinte a teljes ellenzék támogatását élvezve vág neki Kálló a február tizenhatodikai szavazásnak.

Ellenfelei között megtalálható többek között egy volt jegyző, egy Mi Hazánkos politikus, egy helyi zöldek támogatta civil, a halak énekléséhez hasonlóan gyakran észlelt Tempo Párt jelöltje és több független is. A kormányoldal nem indított senkit. [...]

A probléma nem más, mint az, hogy

a magukat a demokratikus ellenzéknek aposztrofáló pártok egy olyan ember mögé álltak be, akinek szélsőséges múltja bizonyított,

korábbi tevékenysége pedig kicsit sem elhanyagolható. Kálló Gergely ugyanis hűségesküt fogadott a Betyárseregnek (a gyakorlatban nem tudni, ez mit jelent), amely szervezethez köthető eseményeken Hitlert és Szálasit is éltető hangfelvételekkel szórakoztatták a résztvevőket. [...] ”

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. január 24. 03:02
Akár az ördöggel is összefogni az Orbán-rezsim ellen!
szajnyalogatoviktor
2020. január 23. 22:53
ha jol tudom a betyarsereg eppen a fidesz mitanyank frakciojanak tagszervezete..
Nannyó
2020. január 23. 20:17
Ez az írás még nem időszerű, majd a jövő hónap közepén. :) Mellesleg, ennek a Kállónak annyi köze van Dunaújvároshoz, hogy semennyi. Bááár, ott a haverja lett a polgármester.
Rugo
2020. január 23. 20:12
Mecsoda logika. Betyársereghez köthető, amihez rendezvények köthetők, amely rendezvényekhez Hitler és Szálsai éltetése köthető. :) És? Egy Jagoda nevű, 10 millió ember haláláért felelős bolsevik, pedig fajilag a zsidósághoz köthető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!