Puzsér: Ha Karácsony visszalép, főpolgármester-helyettesi posztot biztosítok neki

2019. október 04. 09:45

„Tarlós István leváltásra akkor van esély, ha középről próbálkozunk.”

2019. október 04. 09:45

Miután Puzsér Róbert hétfőn visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt, péntek reggeli közleménye szerint eggyel továbbment, ugyanis mint írta, szerinte Tarlós István leváltásra akkor van esély, ha középről próbálkozunk, ha a rendszerkritikus és a centrista szavazókra is számítunk, és nem pusztán a balliberális keménymag mozgósításában hiszünk – írja a 24.hu.

Ennek fényében Puzsér felajánlotta az ellenzéki pártoknak, hogy Karácsony visszalépésért cserébe:

  • Karácsony Gergelynek főpolgármester-helyettesi posztot biztosít.
  • Győzelme esetén a ciklus végén nem indul újra.
  • Ha támogatják a város közlekedésének újratervezését, akkor a következő öt évben nem ejti ki a a száján az MSZP, DK, és azok politikusainak nevét negatív kontextusban.

Puzsér szerint nem egy 5 százalékos jelölt kéri visszalépésre a 40 százalékost, hanem a hiteles civil jelölt, aki 0%-ból csinált 5%-ot, kéri visszalépésre a vergődő és bukott politikust, aki egy 60%-os ellenzéki városban sem képes esélyesnek látszani, akinek nincs programja, csak hazugságai és botrányai.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2019. október 06. 19:47
Mivel érdemelné ki? A "mi kutyánk" effektus?
makapaka2
2019. október 06. 11:15
Micsoda gerinctelen alak ez a Puzsér , közel annyira, mint Karigeri. Szörnyű lenne, ha Budapestet megszereznék!
annamanna
2019. október 06. 00:22
Puzsér Róbert független, nem élt közpénzből soha https://coub.com/view/228hpi Róbert élete https://coub.com/view/2280wj
péterx
2019. október 05. 22:09
Puzsér itt szerintem csak újabb variációban beszél arról, hogy Karácsony lépjen vissza, illetve gyengébb mint ő. Ugyanis aligha gondolhatja Puzsér alkalmasnak az általa / is / sárga földig lehordott szerencsétlen Karácsonyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!