Orbán a Borkai-ügyről: Ez egy beteg dolog

2019. október 21. 19:50

A kormányfő szerint mindenkinek meg kell hoznia a maga döntését az ügy kapcsán, a Fidesz pedig világossá tette, hogy elválnak az útjaik Borkai Zsolttal.

2019. október 21. 19:50

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján Steinmetz Ádám jobbikos képviselő, korábbi olimpiai bajnok vízilabdázó kérdezte Orbán Viktort Borkai Zsolt győri polgármester ügyéről. Steinmetz, aki a saját aranyérmét a kezében tartva kérdezte a kormányfőt, azt mondta: Borkai viselkedése rossz fényt vet az olimpikonokra, ennek fényében kérdéses, hogy méltó-e az olimpikonoknak járó életjáradékra. 

Orbán Viktor megköszönte a kérdést, majd így válaszolt: „Szeretném világossá tenni úgy, hogy mindenki hallja. Beteg dolognak tartom, hogy ha valaki saját maga készít, vagy a jelenlévőkkel készíttet felvételt a saját maga szexuális életéről.

Másfelől azt gondolom, hogy mindenkinek azt a döntést kell meghoznia, ami rá tartozik. Először is a Fidesznek azt a döntést kellett meghoznia, hogy mit tesz ebben a helyzetben, és világossá tettük, hogy az útjaink elváltak. Ezek után Győr városának polgárai következnek, akiknek meg kell hozni – és meg is hozták – a maguk döntését. A Győrre vonatkozó döntést a győrieknek kell meghozni. Az olimpikonokra vonatkozó döntést pedig a Magyar Olimpiai Bizottságnak kell meghoznia, forduljon oda, várom az előterjesztését.

Steinmetz Ádám benyújtott egy törvényjavaslatot, amelynek értelmében a jövőben etikai bizottság elé kerülnének a hasonló ügyekbe keveredő olimpikonok. 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2019. október 22. 15:10
"Beteg dolognak tartom, hogy ha valaki saját maga készít, vagy a jelenlévőkkel készíttet felvételt a saját maga szexuális életéről." - höhöhö..... csakhogy nem is ez történt, Cipolla! Magát az idióta kurafi magatartást ezek szerint nem tartod beteg dolognak!
riofolta
2019. október 22. 10:52
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
cutcopy
2019. október 22. 09:23
"Steinmetz, aki a saját aranyérmét a kezében tartva kérdezte a kormányfőt, azt mondta: Borkai viselkedése rossz fényt vet az olimpikonokra" És rossz fényt vetett a Fideszre, sőt az összes polgármesterre..
flesh ripper
2019. október 22. 07:55
Egy vezető példát kell mutasson. Minden tekintetben, szakmailag, intellektuálisan, szellemileg, erkölcsileg. A választott politikai vezetőktől emellett elvárható a példaadó, makulátlan élet, hűség, hazafiasság és a JÓSÁG. Aki erre nem képes, lehet színész, táncos, költő, slágerénekes, Picasso. Sőt Nobel-díjas fizikus. Esetleg amerikai, francia elnök. Vagy a a Forradalom 50 éves évfordulóján a budapestieket véresre verető, szemkilövető Lopcsány a Böszme ElQró, Bajnai, Horn Gyula, vagy a hazaáruló, az oroszokat a nemzetre hívó Kádár János...,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!