Külön utakon jár a Momentum Pesterzsébeten

2019. október 28. 14:43

A partneri viszony a választást követően megbomlott – írta a párt közleményében.

2019. október 28. 14:43

Ahogy korábban írtuk, a Pesterzsébeti ellenzéki összefogásból kihátrált a Momentum, a megmaradt DK-s, MSZP-s és önkormányzati képviselők pedig a saját béremelésükkel kezdték a képviselőtestületi munkát. Ezzel kapcsolatban adott ki közleményt a Momentum. 

A párt Facebook-posztjában azt írják:

Kedves Erzsébetiek!

A mai napon átvettük képviselői megbízóleveleinket és megalakult az új testület. Ma lezártunk egy sikeres időszakot is: a Momentum, a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd a közös cél érdekében kötött együttműködésének korszakát.

Azt tapasztaltuk, hogy a partneri viszony a választásokat követően megbomlott. Az MSZP és a DK hatalomgyakorlási stílusát a Momentum Mozgalom nem tudja magáévá tenni, így az önkormányzat közös irányításának nem láttuk érdemi lehetőségét, a felkínált bizottsági elnöki tisztségeket nem vállaltuk el.

Az önkormányzat munkájában választóink érdekeit szem előtt tartva részt veszünk és nyitottak vagyunk ügyek és meghatározott célok mentén továbbra is együttműködni képviselőtársainkkal.

Momentum Mozgalom XX. kerületi képviselői
Somodi Klára
Szőnyi Attila

Láthatóan nem volt mindenki elégedett a Momentum bejelentésével. A kommentelők egy része úgy vélekedett, hogy „ez egy mínusz pont rögtön az első héten”. Azt rótták fel a pártnak, hogy ők az „ellenzéki összefogásra szavaztak”.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2019. október 28. 18:25
A Momentumosok nagyon elkeseredtek Pedig a vicc szerint.... Osztozkodás Egy amerikai, egy mexikói és egy magyar kirabol egy bankot. Mikor biztonságba jutnak, az amerikai elkezdi kiosztani a részüket: - 1000 dollár nekem, 1000 peso neked, 1000 forint neked. 1000 dollár nekem, 1000 peso neked, 1000 forint neked. Ekkor odaszól a mexikói a magyarnak: - Tudod, én nem szeretem a gringókat, de azt el kell ismerni, hogy becsületesek!
Zsolt75
2019. október 28. 17:47
Jól van. Feloszlani, új választást.
teljesenertelmetlen
2019. október 28. 17:38
Már lökdösik ki egymást a húsosfazék mellől! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Szép színjátékok lesznek itt 2022-ig! Különben ha együtt akarnak indulni, akkor 30% lesz a bejutási küszöb... A liberálisok nélkül. Csak szólok.
zakar zoltán béla
2019. október 28. 17:35
A lepkefogás teaszűrővel olüPINAI szám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!