Gödöllőre látogatott Orbán Viktor

2019. október 09. 08:28

„Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból.”

2019. október 09. 08:28

Az önkormányzati kampány hajrájába úgy tűnik, a miniszterelnök is bekapcsolódik. Miskolc után Orbán Viktor Gödöllőre is ellátogatott, hogy ezzel is kifejezze Kolozs Csaba támogatását a városban. Gödöllőt 1990 óta irányítja Gémesi György polgármester.

„Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból. Hajrá, Kolozs Csaba, hajrá, Gödöllő!” – írja Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:46
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
még fokozza
2019. október 09. 20:13
"Tudok adni pénzt meg segíteni sok mindenben! De úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben" Mekkora egy zsaroló Gec ez.
BőröndÖdön
2019. október 09. 19:54
Gödöllőn kevés a csuti paraszt...
annamanna
2019. október 09. 17:01
Kolozs Csaba magáról ennyit tart fontosnak elárulni: "Névjegy Több generációs gödöllői vagyok. Feleségemmel négy gyermeket nevelünk. Közösségeink tagjaként látom, hogy változásra van szükség. Célom, a város véleményét képviselve Gödöllőt újra a legsikeresebb települések közé emelni." Ennyi??? Mit tud felmutatni, miért kéne rábízni egy település vezetését? Borkai egy sportoló, később tesitanár. Összességében kérdőjeles, hogy egy olyan kiemelt ipari központot, mint Győr, pont egy tesitanár tudna a legprofibb módon vezetni. Lehet, de nem biztos. A legtöbb politikussal ez a problémám. Egyébként mit tudnak felmutatni? Mire alapozzák az ambíciójukat? Mégis miért kéne megbízni bennük? Milyen tudással rendelkeznek, amivel egy nagy közösség dolgait pont ők tudják a legjobban irányítani? Ha a korábbi teljesítmény alapján lehetne válogatni a vezetők között (ahogyan az munkahelyeken szokás), akkor teljesen más emberek kezében lenne a politikai hatalom, mint most. Alig maradna valaki a jelenlegi gárdából, bármelyik pártot tekintve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!