Orbán Viktor beszéde a III. Budapesti Demográfiai Csúcson

2019. szeptember 05. 13:55

A népességfogyás európai jelenség – hívta fel a figyelmet a magyar kormányfő.

2019. szeptember 05. 13:55

A miniszterelnök szerint a családtámogatás elemeit össze kell kapcsolni a munkavállalással. A kormányfő arra is felhívta a figyelmet, hogy a népességfogyás európai jelenség. Ennek az egyik oka a két világháború megvívása, hiszen 50 millió embert vesztett Európa, és ebből máig nem sikerült felállni.

Kiemelte, hogy ezért döntött úgy a magyar kormány, hogy erőteljes demográfiai politikát kell folytatnia. A magyar kormányfő a bevándorlásról azt mondta, hogy az európai népességcsökkenés esetében nem lehet elfogadni, hogy a globális migráció majd megoldja ezt a problémát.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. szeptember 06. 18:59
Remek: Az élet értelme 4-8. perc! Hit, filozófia, AGYAS EMBER-LÉLEK!!!
zakar zoltán béla
2019. szeptember 06. 18:58
Remek: Az élet értelme 4-8. perc! Hit, filozófia, AGYAS EMBER-LÉLEK!!!
Libraman
2019. szeptember 06. 08:16
Orbán Viktor egy kimagasló államférfivá érett, a szó legnemesebb értelmében! Pl. a Pojáca hozzámérve csak egy borszagot böfögő, lotyaszájú proli, egy vamzer viceházmester!
neociprióta
2019. szeptember 06. 04:57
mi a fasznak szüljön a magyar??? talán el tudja majd tartani a gyermekeit, tud majd lakást vásárolni nekik? tanitatni őket??na erre válaszolj ostoba tolvajcigány....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!