Kunhalmi: politikai komisszárokat ültetnek az iskolák élére

2019. szeptember 10. 14:59

Az oktatás terén csak állandó tűzoltás, strukturális átszervezés és kommunikációs propaganda zajlik – vélekedett a politikus.

2019. szeptember 10. 14:59

Egy igazgatótól nem lehet elvárni, hogy kiváló pedagógiai programot hajtson végre, ha nem ő a munkáltatója a pedagógusoknak – vélekedett Kunhalmi Ágnes az ATV Start című műsorában. Az MSZP elnökségi tagja szerint a bolognai rendszer bevezetésével nem volt probléma, viszont szerinte félő, hogy a Corvinus-modell teljes bevezetésével csökkenni fog az államilag finanszírozott helyek száma. Kunhalmi szerint egyre szűkebb csoportot engednek be a felsőoktatásba. 

Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a nem rég bejelentett oktatási fejlesztés csupán „toldozgatás-foldozgatás”. Hozzátette, hogy szerinte rendszerszintű és országos a tanárhiány. Kunhalmi Ágnes azt is elmondta, hogy szerinte 7 éve semmilyen béremelés nincs a szakmában. A politikus összegezve az oktatás helyzetét úgy látja, hogy csak állandó tűzoltás, strukturális átszervezés és kommunikációs propaganda zajlik. 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2019. szeptember 11. 22:48
...Lehet, hogy nagyon beverte a fejét az ajtóba?!
Mich
2019. szeptember 11. 11:56
Kunci Ági politikai komisszár lett? Végre, mindig is ez volt az álma...!
Sulammit
2019. szeptember 11. 09:48
Nagyon beverhetted a fejedet, mert annyi marhaságot hordtál itt össze. Minek foglalsz állást abban, amihez nem értesz? Az volt a "háváj", amikor kizárólagosan szocik voltak az igazgatók, ugye? És nem csak az oktatásban! Ezt sírod most vissza, hazugságba csomagolva.
Royce2.0
2019. szeptember 11. 09:19
https://youtu.be/8-bgiiTxhzM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!