Kötcsén értékel ma Orbán Viktor

2019. szeptember 07. 14:17

Tizenkilencedik alkalommal rendeznek polgári pikniket.

2019. szeptember 07. 14:17

Újra polgári pikniknek ad helyet ma a Somogy megyei Kötcse – számol be a Magyar Nemzet. A Dobozy-kúrián Orbán Viktor kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a hazai és nemzetközi politikai és gazdasági folyamatokról.

A témák között az október 13-i önkormányzati választás, az új európai parlamenti ciklus, a német gazdasági recesszió veszélye és annak Magyarországra gyakorolt hatása is szerepel. A Somogy megyei Kötcsén Orbán Viktor kormányfő a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról. A polgári pikniket 2004 óta a Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. A találkozókon elhangzott kormányfői beszédek rendre széles körű hazai és nemzetközi visszhangot váltanak ki.

Tavaly két alkalommal is volt polgári piknik. A Fidesznek a harmadik kétharmadot hozó tavaly áprilisi országgyűlési választást követő júniusi találkozón a miniszterelnök a soron következő, 2019-es európai parlamenti választás tétjéről beszélt. Orbán Viktor kifejtette: a Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk. Ezek közül a migráció van az első helyen, de „itt sikerrel álljuk a sarat”. Egy évvel ezelőtt, szeptemberben a kereszténydemokrácia megújítása, a nemzeti identitás megőrzése, szintén a soron következő EP-választás és az Európai Néppárt politikája volt a beszélgetések fókuszában.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2019. szeptember 09. 16:54
Önértékelésből egyedül az önkritika az elfogadható. Az önfényezésre meg ott a régi magyar mondás: Öndicséret büdös!
Palika1955
2019. szeptember 08. 20:12
Nagyon csodálom, hogy nem Monoszlón, a magyar Toszkána vidéken tartják az orbán házimajálist, az orbáncsicskák. Pedig itt gyönyörű környezetben, elsőrangú kiszolgálással, egy barna cigány zongorista közremúködésével lehetne ajnározni a libasfosszínű parasztingben tündöklő pókhasú főnököt...
OberEnnsinnen
2019. szeptember 08. 15:51
Ez a Soros-vazallus "Emberi Jogok Európai Bírósága" pontosan annyit ér, mint a felső kapcsolattartója, G. Soros, vagy mint, te... Minél többet erőlködnek, azzal Orbán Viktort betonozzák be a hatalomba, mert ilyen a magyar... Hál'Istennek, már nem átverhető..., nagyjából a legegyszerűbbje is belövi a koordinátákat...
OberEnnsinnen
2019. szeptember 08. 07:07
Mindenki tudta, tudja, hogy Clay Shaw bűnös volt. Az esküdtszék, a ti demokratikus esküdtszéketek szemrebbenés nélkül azt mondta: nem bűnös. No, kb. ennyit ér a Strasbourgi Bíróság is. Végrehajtó hivatalnokok csupán, tudjuk, kiké. Pl. a G. Sorosé, aki "pénzelte és taníttatta", egészen pontosan: pénzelte volna és taníttatta volna, ha Viktor nem fedezi fel, kivel, kikkel áll szemben és 10 hónap után nem küldi el a halál f.szára a spekulánst. Ennyit a te ügyvédkedésedről, a Kisz-titkárság nem bűn, mert azt is lehetett emberi módon csinálni, a besúgói legend megint csak téged minősít. Ha védeni kellene, nem lennél az ügyvédem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!