Karácsonyék a Kétfarkúakat sem kímélik

2019. szeptember 27. 16:54

Úgy látszik, hogy a plakátátragasztás nem ismer határokat.

2019. szeptember 27. 16:54

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az önkormányzat által nekik fenntartott plakáthelyet Karácsony Gergely aktivistái átragasztották.

A Kétfarkúak a bejegyzésben azt írták:

A XII. kerületben kisorsolta az indulók közt a plakáthelyeket az önkormányzat, ezt például mi kaptuk.
Aztán megjött Karácsony Gergőék végtelenül színvonalas plakátja.
Tényleg csak gratulálni tudunk.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csanaki
2019. szeptember 28. 13:23
Az viszont nem relatív, hogy amikor egy pártnak már a nevét és a nem normális pártelnökét sem lehet komolyan venni, akkor teljesen irreleváns a létezése. És amikor minden üzenete cinikusan rend-ellenes, de bezzeg az állami támogatást felveszi.
ThunderDan
2019. szeptember 28. 09:47
Hát igen. Annak külön bája van, hogy miközben az MSZP-DK meghajtású összellenzék évek óta mártírpózba vágja magát, ahol csak lehetőségük van rá, pontosan olyan nemtelenül viselkednek most is (és akkor bele se menjünk most a kormányzásuk alatt műveltekbe), mint amit a Fideszen kérnek számon bőszen diktatúrázva...
qwrtzq
2019. szeptember 27. 23:29
jajj szegény kétszínű viccpárt jól hátbaszúrta őket a baloldal, ki hitte volna, hát ilyen még sosem volt
annamanna
2019. szeptember 27. 22:48
Puzsér meg addig szavazott rájuk, amíg ő maga is el nem indult a választáson, azóta eszében sincs a kutyapártot támogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!