Karácsony fényjátékot tartana jónak tűzijáték helyett

2019. augusztus 21. 10:06

A baloldal közös főpolgármester-jelöltje a szerdai napot a XVI. kerületben fogja tölteni, ahová HÉV-vel érkezett.

2019. augusztus 21. 10:06

A MÁV-HÉV egyik járatán Karácsony Gergely arról beszélt: szerinte a tűzijáték nem előnyös megoldás a légszennyezettség miatt, és mint több más nagyváros, megfontolásra érdemesnek találná azt, hogy fényjáték vagy fényfestés legyen a rakéták helyett. Ezért egy szavazást indított a Facebook-oldalán a baloldal közös főpolgármester-jelöltje, hogy megkérdezze az emberek véleményét erről. Mint megjegyezte, sokak számára szentségtörés lehet az erről szóló felvetés.

Mint a videó végén elhangzik, jelenleg vezet a fényfestés. Hozzáteszi, mivel állami rendezvényről van szó, így nem tudja megígérni, hogy tényleg nem lesz tűzijáték augusztus 20-án, de azt biztosra veszi, hogy lesz belőle társadalmi párbeszéd. A videóból kiderült, ma betekeri a pesti oldal egyik legnagyobb kerületét a baloldal közös főpolgármester-jelöltje.

Szerdai útján többek között elkísérte Nemes Gábor is, az egyik közlekedési szakszervezet vezetője, DK-s politikus, aki mint az ellenzék kerületi polgármesterjelöltje, jellegzetes frizurájával arról beszélt Barabás Richárd párbeszédes politikus kérdésére, hogy szerinte a mátyásföldi repülőtérrel nem törődik senki. Úgy vélte, érdemes a helyi embereket megkérdezni arról, hogy helyben hogyan történjenek a dolgok.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2019. augusztus 24. 10:20
Jó leszel hulló csillagnak fényességes Geri.....nagy a baj nálad nincs önértékelésed, miniszterelnökjelölt úr!.....
flesh ripper
2019. augusztus 23. 08:54
Mafla, "málészájú", jellemtelen, idétlen alak.
még fokozza
2019. augusztus 22. 16:02
Ott voltam de igazán nem szeretem a tűzijátékot. Nem tudom mitől érdekes csak úgy lehet nézni. Nem voltak szelektív hulladékgyűjtők sem. A zenés nacionalista hangulatkeltés pedig erőltetett volt.
Peter8811
2019. augusztus 22. 14:41
Igaza van Karácsonynak mutatós a fényjáték Gergely a faszára köt november 7.-én egy vörös lézer ceruzát és felirja vele a Zuglói tanácsházára hogy éljen November 7 meg December 24 mert akkor van Karácsony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!