Átalakulás a honvédelmi tárcánál

2019. augusztus 02. 17:52

A tárca három vezetője távozik tisztségéből.

2019. augusztus 02. 17:52

A kormányfő javaslatára távozik Kádár Pál közigazgatási államtitkár, valamint a miniszter kezdeményezésére Sulyok János védelemgazdaságért felelős helyettes államtitkár és Balogh András József jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkár – írja a Népszava.

Kádár Pál, Sulyok János és Balogh András katonák voltak, illetve szakirányú képzettséggel bírtak. Őket most civilekre cserélik, akik a Miniszterelnöki Kabinetirodából érkeznek. Az új közigazgatási államtitkár Vidoven Árpád volt fideszes országgyűlési képviselő lesz, aki ügyvédként dolgozott, mielőtt beemelték a kormányba. A jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkár pedig Korom Renáta lesz.

(Népszava)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2019. augusztus 02. 20:39
Ha igaz a hír, ha nem csak annyi a megjegyzésem hozzá, ha a kormányfő így látja jónak, akkor az így lesz jó. Azért szavaztam rájuk, hogy helyettem gondolkodjanak és cselekdjenek a jövőnk érdekében. Eddig jól csinálták, nem csalódtam. Ámen.
Libraman
2019. augusztus 02. 20:02
A Népszava egy mocsok szennylap, amúgy meg le van szarva!
balbako_
2019. augusztus 02. 18:15
Sok sikert a munkájukhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!