Megalakult a Likud Magyarország Egyesület

2019. június 12. 15:12

Szalai Kálmán vezetésével alakult meg a Izrael-barát és cionista szellemiségű csoportosulás.

2019. június 12. 15:12

A hírt Tamir Wertzberger, a Likud nemzetközi kapcsolataiért felelős vezetője jelentette be, akinek a közlése szerint Szalai Kálmán, a Tett és Védelem Alapítvány vezetője lett a Magyar Likud vezetője.

Közlése szerint közel öt éve folynak beszélgetések a Likud magyarországi támogatásáról a magyar zsidó közösség tagjaival. Azt írja, hogy Facebook-oldalt is létrehoztak.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2019. június 16. 10:37
Marcia Cross, anális rákjához mit szóltok ?
Magnólia
2019. június 13. 16:43
Miért egyesület, miért nem mozgalom.
korona
2019. június 13. 09:39
A világ zsidósága már több ezer éve hatalomra tör. A mai napig nem sikerült nekik, ami az maguk hibája. Soha nem is lesznek képesek az abszolút világhatalmat elérniük. Csak folyton erről eregetnek ki híreket. Folyton összeveszítik a gójokat, gondolván, hogy oszd meg és uralkodj. Erre ők valójában képtelenek, mert gyerekesen gondolkodnak és minden titkukat folyamatosan kifecsegik. Ha egy zsidó embert megkérsz arra, hogy segítsen neked, bizony ő lesz az aki segíteni fog, még akkor is, ha számára elmarad a haszon. Ugye, milyen ellentmondásos? Bizony, bizony ez így igaz ! Amikor az én drága keresztény testvéreim azt mondták nekem, hogy semmit nem tehetnek érdekemben, de majd imádkoznak értem. Viszont a zsidó ember tett. Olyan sokat tett, hogy soha nem tudom elfelejteni neki. És ő nem kért ellenszolgáltatást. Neki ez természetes volt. Én azt mondom: élni és élni hagyni. Csináljanak ilyen szervezeteket. Aki nem foglakozik ezzel, annak olyan, mintha nem történt volna semmi. Közel sem kell őket annyira komolyan venni. A zsidó lélek örök gyerek. Aki ezt nem tudja, azt az ilyen hírek felhorgasztják.
Tatulus
2019. június 13. 00:10
Minden efféle szervezetet egyébként be kell tiltani - a rendőrség feladatát ne vegyék át! Lépjenek be a polgárőrségbe - így jól beazonosíthatók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik