Politikai hullarablók a hajókatasztrófában

2019. június 08. 22:02

Az áldozatok felett máris elkezdtek körözni az Orbán-gyűlöletbe beleszédült liberális dögkeselyűk.

2019. június 08. 22:02
Apáti Bence

„Az Orbán-fóbiás hullarablóknak, mondanunk sem kell, szemük nem rebbent. Nem szokott. Nem olyan fából faragták őket. Viszont átléptek egy határt. Amit, azt gondoltuk, legyenek bármilyen elfogultak, gyűlöljék bármennyire is Orbán Viktort, de nem fognak. Azt hittük, Orbán-gyűlöletük mégsem fogja őket arra indítani, hogy elszegődjenek hullarablónak. Azt hittük, hogy egy tragédia ártatlan áldozataiból mégsem mernek bicskanyitogató politikai propagandát fabrikálni.

De ismét tévednünk kellett. A független-objektíveknek már semmi sem szent, semmi sem drága. Egyetlen dolog lebeg a szemeik előtt még most is, amikor naponta húzzák ki az elhunytakat a Dunából. Hogy Orbánt és a Fideszt megbuktassák.

Isten nyugosztalja az áldozatokat, imádkozni fogunk értük, és reméljük, a bűnös vagy a bűnösök el fogják nyerni méltó büntetésüket. Ami pedig a hullarablókat illeti: elszegődhetnek mondjuk független-objektív ellenzéki főpolgármester-jelöltnek. Ott most úgyis nagy a tülekedés.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2019. június 09. 19:51
Futni hagyták a gyilkos hajót,rossz döntés volt,az alapot ad kormány támadásához akár volt közük hozzá akár nem.Szóval úgy tűnik hogy politikai-üzleti döntés volt.Mellesleg ki küldte azokat a törölt adatokat a kapitány telefonjára?Valami 30 éves titkosításról is hallottam ez ügyben.Nos hogy is van ez? Nem csodálkoznák azon sem hogy az üresen ringatózó kishajókat felvásárolná valami Fidesz közeli cég! Tehát nem kell nagy fantázia ahhoz hogy politikai vonalat lássunk a katasztrófa körüli eseményekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!