KFT-dalszöveggel jelentkezett új útjáról Orbán Viktor

2019. március 27. 08:49

A Zöld-foki Köztársaságba látogat.

2019. március 27. 08:49

Az alábbi posztot osztotta meg szerda reggel Orbán Viktor közösségi oldalán:

A miniszterelnök az MTI információi szerint egy hivatalos látogatásra Praiába, a Zöld-foki Köztársaság fővárosába utazott. A kétnapos látogatáson – melyen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vesz – a magyar delegáció megbeszélést folytat Jorge Carlos Fonsecával, a Zöld-foki Köztársaság elnökével, Jorge Pedro Maurício dos Santos-szal, a parlament elnökével, valamint Ulisses Correia e Silva kormányfővel.

Csütörtökön, a tárgyalások után kétoldalú egyezmények ünnepélyes aláírására és sajtótájékoztatóra kerül sor – mondta Havasi Bertalan az MTI-nek.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2019. március 28. 09:53
Óriási lehetőség lenne egy államszövetség a Zöld foki köztársasággal. Mi kijutnánk a nyílt óceánra, bekapcsolódhatnánk a tengerhajózásba, kereskedelembe, hajógyártásba, a minőségi turizmusba. Ők bekerülnének az EU-ba, hamar közepesen fejlett, majd fejlett országgá válnának. Ötletroham 1.0
OberEnnsinnen
2019. március 27. 16:38
Ne haragudj, Viki, de úgy nézel ide, mintha nem bíznál a visszatérésben... Nehogy tragikus körülmények között, vigyázz magadra...
Vadakat terelő juhász
2019. március 27. 11:39
Ott még fogadják. Ott is összeugraszt mindenkit mindenkivel oszt hazajön.
Bell & Sebastian
2019. március 27. 10:37
Szerintem tele van a puttonya, mert indokolatlanul előredől. Ha nem csalnak az emlékeim, a Frigyláda Jemenben van. Ha még azt is megszerzi, repülő se kell neki. Telefon meg minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!