A kormányt kérdezik a képviselők

2019. március 25. 07:37

A parlament délelőtt 11 órakor kezdi az ülésnapot.

2019. március 25. 07:37

A kormány tagjaihoz címzett kérdések és azonnali kérdések hangozhatnak el ma az Országgyűlésben.

A parlament ezúttal is a megszokott formában, a második hét első munkanapján fejezi be kéthetes ülését. A képviselők délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdik az ülésnapot, majd a kérdések feltételére másfél, az azonnali kérdések megfogalmazására pedig egy óra áll rendelkezésükre.

A Ház előző héten kezdett tárgyalni egyebek mellett a kormány családvédelmi akciótervének bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokról. A javaslat a személyi jövedelemadóról szóló törvény változtatását kezdeményezi a babaváró támogatás és a nagycsaládok személygépkocsi-vásárlási támogatása érdekében. Az indítvány tartalmazza a gyermekvállalási korban lévő házaspároknak elérhető, legfeljebb 10 millió forint összegű babaváró támogatás kamatmentes kölcsönéhez kapcsolódó állami kezességvállalás főbb szabályait is.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizuii
2019. március 25. 08:57
a kérdezéshez is kell némi fokú értelem, de az ellenzékieknek nincs, hülye az egész haza áruló banda.
zakar zoltán béla
2019. március 25. 08:55
Böfögve őrjöngenek!
3M..
2019. március 25. 08:16
A válasz már kész, mindegy mi lesz a kérdés. - Soros Szebb Jövőt!
alex.leopardi
2019. március 25. 08:14
ez a dolguk,nemde,esetleg fetrengeni fognak és utána panaszkodnak a fizetés miatt,remélem Kövér László vezeti az ülést oszt pödör egyet a bajszán és elküldi ezt az idegbeteg társaságot a picsába
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!