DK: Magyarország nem bújtat bűnözőket, akkor sem, ha Orbán barátai!

2018. november 13. 15:49

Orbán nem bújtathatja itt bűnöző barátját és szövetségesét! – írja keddi közleményében a Demokratikus Koalíció.

2018. november 13. 15:49

A Demokratikus Koalíció is regált a hírre, miszerint menedéket kért Magyarországon a volt macedón miniszterelnök. A DK keddi közleményében hevesen tiltakozik a menedékkérelem elfogadása ellen:

„A 444.hu írta meg, hogy Budapesten bujkál és menedékjogot kér a volt macedón miniszterelnök, miután nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, amiért elmenekült hazájából kétéves börtönbüntetése elől. Ő volt az, aki kitalálta a Stop Soros néven ismert propagandát, amit aztán a Fidesz is importált a magyar belpolitikába.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország nem bújtat bűnözőket, ezért Orbán sem bújtathatja itt bűnöző barátját és szövetségesét! A saját népüket meglopó korrupt bűnözőknek csak a legaljasabb keleti diktatúrákban és banánköztársaságokban szokás menedékjogot adni, nem pedig az Európai Unióban. Ide jutottunk 8 év Fidesz alatt: ha egy korrupt politikus a törvény elől menekül, már nem egy másik kontinensre megy, hanem becsönget az Orbán-kormánynál. A kormánynak eszébe ne jusson menedékjogot adni a volt macedón miniszterelnöknek! Mi, európai magyarok sem szeretnénk, hogy ha majd letöltendő börtönbüntetés vár a korrupt magyar miniszterelnökre, akkor az külföldre tudjon menekülni a magafajtákhoz” – írják.

(MTI-OS)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2018. november 13. 20:27
Pont az beszél aki helyett a csicskák leülték a kiszabott büntetést Sukoró ügyben! Már megint túltöltötte a butykost!
Mutimi
2018. november 13. 19:40
Kiszólt a lyuk a gödörből?
Bokros Birka
2018. november 13. 18:38
De kérem már évtizedek óta bujtatjuk Gyurcsótány elvtársat meg libás Gordon elvtársat, mint a bűnöző társadalom elitjét. :D
Peter8811
2018. november 13. 18:25
Meg kell nézni, hogy ez a Makedon bácsi nem e a legnagyobb kétjegyű prímszám, ha a bácsi pont 11, ki kell adni, ha nem Gyurcsányt kell kiadni fogoly csere során. Hagy tudja meg Klári néni milyen a rabok fasza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!