STOP tandíj! felvonulást tartanak október 23-án

2018. október 18. 14:25

A Lehet Más a Jövő Puzsér Róbert bevonásával hirdetett fáklyás felvonulást október 23-ra.

2018. október 18. 14:25

STOP TANDÍJ! felkiáltással fáklyás felvonulást szervez október 23-ra a Lehet Más a Jövő. A Facebook-on meghirdetett esemény szerint Puzsér Róbert és Pitz Dániel mondanak majd beszédet.

„Álljunk ki együtt Magyarország jövőjéért és a tandíjmentes felsőoktatásért október 23-án! Gyere el Te is 17:30-ra a budapesti Szent Gellért térre, ahonnan fáklyákkal vonulunk a Corvinus elé, és 18:00 órakor demonstrációt tartunk a tandíj bevezetése ellen! Szembesítsük együtt a Fideszt Orbán Viktor legsúlyosabb hazugságával: 10 évvel ezelőtt még tandíjmentes országot ígért, kormányon viszont elveszi a fiataloktól a tanulás lehetőségét! Beszédet mond Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt,  valamint Pitz Dániel a Lehet Más a Jövő elnöke. Az eseményen Te is aláírhatod a STOP TANDÍJ! petíciót!” – olvasható az esemény leírásában.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. október 19. 14:21
Demeter celebet kellene a sor végére állítani vagy eldugni, hogy ne beszéljen össze-vissza! Ő egy celeb, semmi más!
Balogh Norbert
2018. október 19. 10:14
Puzsér propaganda hülye gyerekeknek: -Még több vizilovat az embereknek -Viziló in belváros -Le a villamosokkal! -Éljenek a vizilovak!
amarna
2018. október 19. 07:09
ez az üvöltő dervis egy HÜLYE !!!!!
néhai Ch.Pilot
2018. október 19. 01:49
Október 23-án tehát az elmúlt évek gyakorlata szerint az ellenzék megint ünnep-gyalázó rendezvényt tart. Az értékrendnélküliség érdemes művésze szarér'-hugyér' Puzsér ön- és közveszélyes. Ha ő tart fáklyás felvonulást, annak könnyen gyújtogatás lehet a vége. Vagy az, hogy a gyűlés után éjszaka bepisil. Aki a tűzzel játszik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!