Orbán: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

2018. szeptember 25. 13:58

Felavatták a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárának új épületét.

2018. szeptember 25. 13:58

A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli  a jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nőjön – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárában létesült új épület avatásán.

A kormányfő gratulált a Béres Gyógyszergyár újabb  3,2 milliárd forint értékű fejlesztéséhez, amelyhez a kormány a Nagyvállalati beruházás támogatási program keretében 1,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá.    

A miniszterelnök a gyógyszerészek világnapja alkalmából emlékeztetett arra, hogy Magyarországon közvetlenül 14 ezer embernek ad munkát az ágzat, közvetve pedig 34 ezer családnak nyújt megélhetést.

(MTI, fotó: Máthé Zoltán)

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2018. szeptember 25. 23:27
Elég nagy baj. És nagyrészt szemetet gyárt.
Berecskereki
2018. szeptember 25. 16:40
Kuncze úr is fejlesztette a saját gyógyszeriparát. Ő vajon mennyi állami támogatást kapott érte?
OberEnnsinnen
2018. szeptember 25. 16:15
Aha, ez csak egy rész, ennyien "figyelik" Orbán Viktort, a magyar Átlátszón is, úgyhogy meg is ismétlem, legyen egy jó napod: az Átlátszó felügyelete, megbízása alapján: Szöveg: Erdélyi Katalin — Fotók és videók: Németh Dániel — Adatvizualizáció: Bátorfy Attila — Adatok forrása: Vesselfinder, Marinetraffic, Radarbox24, Planefinder, Investigative Dashboard, ICIJ Offshore Leaks, Opten Egészen röviden: G. Soros Founda Az emberi események olvasói, egy online közvélemény-kutatásban a közelmúltban megszavazták George Soros milliárdos finanszírozót " az ország legpusztítóbb baloldali demagógjának. "Itt vannak a Top 10 Reasons George Soros veszélyes: 1. Milliókatkat ad a baloldali ügyeknek: Soros 1993-ban indította el a Nyílt Társadalom Intézetet, mint a jólét progresszív okainak elterjesztésére. A nyílt társadalom mint csatorna használatával Soros több mint 7 milliárd dollárt adott a baloldali csoportok egyikének. A Soros pénzének címzettjeinek ez a részleges felsorolása mindent elmond: ACORN, Apollo Szövetség, La Raza Országos Tanácsa , Tides Alapítvány, Huffington Post, Dél-szegénység Jog Központ , Soujourners, Amerikai emberek, tervezett szülői és a nemzeti szervezet nőknek Human Events’ readers, in an online poll, recently voted billionaire financier George Soros “the single most destructive leftist demagogue in the country.” Here are the Top 10 Reasons George Soros Is Dangerous: 1. Gives billions to left-wing causes: Soros started the Open Society Institute in 1993 as a way to spread his wealth to progressive causes. Using Open Society as a conduit, Soros has given more than $7 billion to a who’s who of left-wing groups. This partial list of recipients of Soros’ money says it all: ACORN, Apollo Alliance, National Council of La Raza, Tides Foundation, Huffington Post, Southern Poverty Law Center, Soujourners, People for the American Way, Planned Parenthood, and the National Organization for Women DE MINDEZ CSAK ERŐSÍTI ORBÁNT ÉS A MAGYAROKAT.
Akitlosz
2018. szeptember 25. 16:09
"Orbán: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata" Nem egy kormányülésre járnak Szijjártóval, nem szoktak egyeztetni? Hát már nem a "magyar" (sic!) autóipar a húzóágazat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!