Minden balatoni településen legyen ingyenes szabadstrand!

2018. augusztus 04. 17:03

A Balaton mindenkié, a magyarokat nem lehet arra kényszeríteni, hogy fizessenek a magyar tengerért.

2018. augusztus 04. 17:03
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„A magyar adófizetők pénzéből minden évben milliárdokat költenek arra, hogy a Balatont fejlesszék. Mégis, egyre több helyen kérnek pénzt azért, hogy az emberek használhassák a tavat, ez pedig rengeteg családnak jelent nagy anyagi megterhelést. Ha nem lépünk, 1-2 éven belül olyannyira kevés és kicsi szabadstrand lesz a Balatonon, hogy gyakorlatilag megszűnik a kényelmes és ingyenes fürdés lehetősége. A Balaton mindenkié, a DK szerint a magyarokat nem lehet arra kényszeríteni, hogy fizessenek a magyar tengerért.

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy minden balatoni településen legyen mindenki számára ingyenesen használható szabadstrand! A fizetős strand legyen választható szolgáltatás, ne pedig kényszer. A tengerért sem kell fizetni, ha az ember külföldre megy nyaralni, miért kellene akkor a magyaroknak a saját tavukért fizetniük? A DK szerint törvényben kell garantálni, hogy mindenütt legyen ingyenes szabadstrand, ennek a költségeit pedig nem az önkormányzatoknak kell kifizetnie, hanem a kormánynak.”

MTI-OS

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avíznekárja
2018. augusztus 06. 15:36
Nem magyar tenger bazzeg!!! A balaton ne legyen már magyar tenger. Miért kell mindennek a magyar megfelelőjét keresni?? Ez annyira szolgai... Nincs tengerünk és?? van egy Balatonunk amit szeretünk, én is! Ez kn olyan mint amikor régen a kék szofit úgy hívták, hogy telepi Marlboro. Ez rettentően lekicsinyítő és szolgai! Magyar tenger.... pffff
Vakfolt
2018. augusztus 06. 13:22
És legyen továbbá örök sör és ingyen élet is!
DrPepper
2018. augusztus 06. 12:40
A DK-t rohadtul nem érdekli az egész kérdés, egyszerűen bedobtak egy nyári témát, hogy látsszon mennyire kményen dolgoznak augusztusban is.
catalina9
2018. augusztus 06. 11:40
Minden balatoni településen legyen ingyenes szabadstrand!..." járjon mindenkinek strandpapucs is hozzá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!