Az elesettekért emeli fel szavát a KDNP

2018. augusztus 23. 11:45

A KDNP szerint egyöntetűen kell felemelnünk a szavunkat az elesettekért és az elnyomásban élőkért.

2018. augusztus 23. 11:45

A KDNP a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapján, csütörtökön azt MTI-nek küldött közleményében hangsúlyozta: az emléknapon újra és újra fel kell idézi azokat a rémtetteket, amelyekből Magyarországnak olyan sok kijutott az elmúlt évszázadban is. Azt írták: Magyarország ma valódi demokrácia, ahol biztonságban van az emberek élete, tulajdonuk és értékeik, ugyanakkor megtapasztalták már. milyen a kommunista vagy a náci diktatúrák alatt élni, éppen ezért kell egy erős, szuverén és igazságos ország fejlődéséért dolgozni. 

„Továbbra is meggyőződésünk, hogy az igazi védelem az elnyomással szemben egy olyan kereszténydemokrácia lehet, amely mindennél jobban óvja az emberi méltóságot és mindent megtesz azért, hogy a közösség értékein belül az egyén minél jobban kiteljesedhessen” – írták a közleményben. 

2011 óta augusztus 23-án tartják a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapját, arra emlékezve, hogy 1939-ben ezen a napon írták alá a Molotov-Ribbentrop-paktumot.

A sztálini Szovjetunió és a náci Németország közvetlenül a második világháború kitörése előtt kötött az egész világot megdöbbentő megnemtámadási szerződést. A dokumentumot 1939. augusztus 23-án írta alá Moszkvában Vjacseszlav Molotov szovjet külügyi népbiztos és Joachim von Ribbentrop német külügyminiszter. A szerződésnek titkos záradéka is volt, amely német és szovjet érdekszférákra osztotta fel Kelet-Európát. A paktum azonban csak elodázta a két diktátor összecsapását: Hitler, miután már nem fenyegette a kétfrontos harc veszélye, 1941. június 22-én elindította hadosztályait a Szovjetunió ellen.

(MTI)

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2018. augusztus 23. 22:46
" Továbbra is meggyőződésünk ,hogy az igaz védelem az elnyomással szembe egy olyan kereszténydemokrácia lehet amely mindennél jobban óvja az emberi méltóságot és mindent megtesz azért,hogy a közösség értékein belül az egyén minél jobban kiteljesedjen"----------- óriási!! lásd az alaptörvényt vagy a munka törvénykönyvét. A magyar úgy kiteljesedik ,hogy már nincs tovább. NER NER NER
szotyiratöbbpénzt
2018. augusztus 23. 16:25
Erős hét, közleményt ad ki a Honfoglalás 2000 papi-mami egylet, a KDNP.... , és még csak csütörtök.
még fokozza
2018. augusztus 23. 15:29
mocskos helikopteres inkvizícó, szarházi hazug ganajok
VakzKommondor
2018. augusztus 23. 14:32
Fejezte be a levelet a homokos Semjén Zsolti, Aztán kiállt a teraszra egy puskával és néhány védett álattot öncélúan. És felhívta a határvédelmet délen, hogy ne adjanak enni a bevándorlóknak, nőknek gyereknek se. Utánna átvette azt a 2 millios afrikai utat, amit egy kormány által preferált beszállító cég adott neki , szigorúan a ner tagjaként! Halleluja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!