A Fidesz döntött: fontosabbak a sorosozós plakátok, mint az otthonvédelem

2018. július 05. 11:39

Minden egyes plakát emlékeztessen arra: mennyire embertelen a kormány.

2018. július 05. 11:39
Jobbik

„A Fidesz új kereszténydemokráciája ismét megmutatta igazi arcát: a Költségvetési Bizottságban leszavazták azt a jobbikos javaslatot, amely a kormányzati plakátkampányok helyett a bajba jutott miskolci devizahiteles családok hajléktalanná válásának megakadályozására adott volna plusz pénzt.

A szavazás eredménye nem meglepő azok után, hogy a költségvetés vitájában már világossá vált: a sorosozós plakátok fontosabbak a Fidesznek, mint a bajba jutottak lakhatási biztonsága. Olyannyira, hogy a kormány már be is jelentette, a kilakoltatások árnyékában hamarosan indul az újabb milliárdos plakátkampány.

A mostani szavazás után minden egyes plakát emlékeztessen arra: mennyire embertelen az a kormány, amely inkább költ gyűlöletplakátokra, mint a magyar emberek otthonainak védelmére.”
 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. július 06. 11:31
Tipikus libsi+bolsi+náci duma...
Rasdi
2018. július 05. 18:17
Ne keverjétek a szezont a fazonnal. Ugyanolyan primitív kampányszöveg, mint volt a "lélegeztető gépezés". Azt nem csodálom, hogy a kormányzati "tájékoztatási kampányok" bökik a csőrötöket az ÁSZ húzása után. Ez még súlyosabb téma mint az volt, mert "kormányzati tájékoztatás" címszóval pártpolitika kemény támogatása folyik. De azért ezt párhuzamba állítva bármilyen kiemelt tétellel, amelyre lehetne több pénzt fordítani, üres demagógia.
Edvind Johnsson3.0
2018. július 05. 18:16
Oszt ezt most melyik Jobbik mondta? Mostanság elég nehéz beazonosítani a Jobbikot.
adam
2018. július 05. 14:33
Annyira nincs pénz a párban, hogy gebinbe a dk-nak írogattok közleményeket, a fölösleget pedig kiadjátok sajátként?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!