Ne sétálgasson metróalagútban, mert úgy jár, mint ez a három fiatal

2018. május 21. 10:15

Besétáltak a metróba, bíróság elé mennek.

2018. május 21. 10:15

Bíróság elé állhatnak azok a fiatalok, akik tavaly karácsonykor besétáltak a metróalagútba és ezzel megzavarták a 2-es metró vonalán a közlekedést. 

A rendőrség honlapján hétfőn azt írta, hogy a budapesti nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárták le a három fiatal ügyét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a 18 éves pátyi T. Péter, a 18 éves budakeszi O. Róbert és társuk, egy 16 éves budapesti fiatal december 25-én este a X. kerületi Pillangó utcai metrómegálló közelében átmászott a kerítésen, majd a sínek mellett besétált a metróalagútba. 

A biztonsági őr ezt észrevette és feszültségmentesítette a metró pályaszakaszát. Emiatt a metróközlekedés szünetelt és pótlóbuszokat kellett beállítani a forgalomba.

A BRFK munkatársai a „csoportosan elkövetett közérdekű üzem működésének megzavarása miatt” folytatott eljárást befejezték és az iratokat megküldték az ügyészségnek – áll a közleményben.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. május 22. 13:40
rajuk kene perelni a potlobuszok teljes koltseget.
Tiszafa
2018. május 21. 13:16
"A biztonsági őr ezt észrevette és feszültségmentesítette a metró pályaszakaszát. " Hogy ennek a biztonsági őrnek is minden apróságot észre kell vennie...
balbako_
2018. május 21. 11:32
Azért egy elmeorvosi vizsgálat elkelt volna a fickóknak, de a kemény büntetés kijár nekik.
magichorze
2018. május 21. 10:36
Diktatúra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!