Élő adásba akart besétálni Juhász Péter

2018. április 04. 17:55

Az Együtt politikusát kiküldték a köztévé székházából.

2018. április 04. 17:55

 

A közmédia élő adásába szeretett volna besétálni szerdán Juhász Péter, miután úgy érezte, az állami pénzből finanszírozott hírcsatornákon az MTVA állításával ellentétben nem biztosítanak számára, és az ellenzéki pártoknak műsoridőt a törvényi kereteken túl is.

Szerinte pártelnökként nem elfogadható, hogy a köztévé stúdiójában négy év alatt 5 percre hívták meg, ezért akciózott az MTVA Kunigunda úton található székházánál. Itt a biztonsági személyzet közölte vele, hogy mivel nem kapott meghívást, nem mehet be az élő adásba, majd kiküldték az Együtt elnökét. Ezek után Juhász már be sem tehette a lábát a székházba, a biztonsági őrök tájékoztatták arról, hogy kamerával nem léphet be a székház területére, belépniük pedig csak az erre felhatalmazottaknak, és a meghívott vendégeknek szabad.

Az MTVA az eset után közleményben reagált a történtekre. Úgy fogalmaztak, a politikus „engedély hiányában próbált meg belépni az épületbe”, ezért küldte ki a biztonsági szolgálat. 

Hozzátették: „A közmédia az elmúlt hetekben biztosított médiafelületet az április 8-i országgyűlési választásokon induló pártok és kisebbségi listát állító önkormányzatok számára. Így az Együtt elnökének is megvolt a lehetősége arra, hogy ismertesse pártja programját”.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. április 05. 10:15
Helyesen jártak el a biztonságiak. Én csak remélem, hogy valaki seggbe is rúgta ezt a juhásznak nevezett galandférget.
cutcopy
2018. április 05. 09:29
Komolyabb demokráciákban pl ha a BBC-be vagy a CNN stúdiókba akartál volna élő adásba besétálni, könnygázzal a képedben, talpig kurta vasban agyonverve vittek volna a legközelebbi cellába..
írmag
2018. április 05. 09:25
Úgy rémlik több alkalommal zavarta a meg mások által szervezett összejöveteleket, na ekkor erélyes fellépéssel kellett volna a szomszéd utcába vezetni. A görényt csak a saját büdöse érdekli, amit viszont a normális emberek nehezen viselnek.
Bicska Maxi
2018. április 04. 21:56
"Élő adásba akart besétálni Juhász Péter" lehet lefixált időpontja volt estére az atv-n és a hír tv-ben, csak "sajnos" nem pofozták fel a szerencsétlent, ment volna sírni a balosokhoz, csak nem jött össze a provokáció 9.-én próbálja meg újra :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!