Beperli Márki-Zayt a hódmezővásárhelyi kórház főigazgatója

2018. április 03. 11:23

Márki-Zay Péter az elmúlt napokban rendezett lakossági fórumokon „rágalom- és gyűlöletkampányt” folytatott a hódmezővásárhelyi kórház ellen – véli Kallai Árpád főigazgató, aki bepereli a polgármestert az intézmény jó hírnevének megsértése miatt.

2018. április 03. 11:23

A hódmezővásárhelyi kórház főigazgatója bepereli Márki-Zay Péter (független) polgármestert az intézmény jó hírnevének megsértése miatt – jelentette be Kallai Árpád kedden az alföldi városban. A hódmezővásárhelyi polgármester Kiss Attila jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt fórumán a delmagyar.hu csütörtöki tudósítása szerint egyebek mellett arról beszélt, hogy az életét kockáztatja, aki bemegy a vásárhelyi kórházba.

A kórház főigazgatója mintegy ötven munkatársa előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Márki-Zay Péter az elmúlt napokban rendezett lakossági fórumokon „rágalom- és gyűlöletkampányt” folytatott a kórház ellen. Az intézmény és az ott folyó ellátást minősítő állításaival megsértette a kórház 570 dolgozójának becsületét – tette hozzá.

Kallai Árpád hangsúlyozta: az intézmény valamennyi munkatársa azért dolgozik, hogy a Hódmezővásárhelyen és a térségben élők biztonságban legyenek. Hozzátette, az orvos-beteg és ápoló-beteg kapcsolat bizalmi viszony, és amennyiben ez sérül, a gyógyító munka kerül veszélybe. A főigazgató azt mondta, hogy 2007-ben, amikor a kormány el akarta lehetetleníteni a hódmezővásárhelyi kórházat, példátlan összefogás alakult ki, tízezrek álltak ki az intézmény mellett. Bízik abban – fűzte hozzá –, hogy a kórház dolgozóinak fellépésével sikerül megvédeni az intézményt, és elérni, „soha többet ne érhesse a 2007-eshez hasonló támadás”.

(MTI)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2018. április 03. 17:50
orbán a hibás, stb.
zakar zoltán béla
2018. április 03. 15:21
MZP a minta..........
sunsaci
2018. április 03. 14:30
Ha nem figyelünk, ezt a Zajos faszit nyakunkba ültetik, mint közös miniszterelnököt! Gondolkodjatok: 5 gyerekkel vág a vak világnak? Ugyan már! Őt várták, kiképezték, aztán adandó alkalommal /Vásárhely/ bedobták a köztudatba. Nem volt a megyében egy gyakorlott titkárnő, Horn Gyula kabinetfőnöke kellett??!! Nagyon kilóg a lóláb! Nézzétek meg: a Jobbik legutolsó plakátjain nincs is Vona fotó! E szerint szavazzunk április 8-án!
Palepoli
2018. április 03. 14:09
Helyes lépés, a hazudozó rémhirterjesztő gecinek felelnie kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!