Ifj. Lomniczi: A Békemenet megmutatta, a nemzeti tábornak vannak még tartalékai

2018. március 16. 21:07

Bár az előkészületeket minden eddiginél több nehézség és provokáció kísérte, kuriózum, hogy ennyien vettek részt rajta – jelentette ki a CÖF szóvivője Kiskörén.

2018. március 16. 21:07

A Békemenet  felemelő és kivételesen jól sikerült esemény volt a nemzet fővárosában, amely azt is demonstrálta: a nemzeti tábornak vannak tartalékai, muníciója – jelentette ki ifjabb Lomniczi Zoltán egy pénteki lakossági fórumon, a Heves megyei Kiskörén.

A Békemenetet szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője mintegy 100 fős hallgatósága előtt kiemelte: bár az előkészületeket minden eddiginél több nehézség és provokáció kísérte, kuriózum, hogy ennyien vettek részt rajta, nem valami ellen tiltakozva, hanem egy ügy mellett kiállva.     

A csütörtöki demonstráció hangulata mindenkinek azt üzente: „nyugalom, biztonság, békesség és öröm lehet Magyarországon, ha megmaradnak a mostani viszonyok” – fogalmazott. Ennek „csak egy része, bár fontos eleme, hogy hazánk nem fogadja be és engedi letelepedni illegális bevándorlók tömegeit” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rabonban
2018. március 18. 16:20
És még hányan voltunk, akik bár szerettünk volna, nem tudtunk elmenni...Szavazni viszont elmegyünk.
zazriveczazseni
2018. március 18. 10:56
A kormány támogatottsága kb 40%, a 60% a sok kis ellenzéki párt között oszlik meg. A kormány 40% diktatúráját valósítja meg? 40%- eltorzításával lehet több, mint 50%, ez a választási rendszer asszimmetriája. A jelenlegi kormány vezetés vég nélkül akar kormányozni? Ez esetben mi lesz a különbség az Orbán és a Kádár rendszer között? Miért söprik le a a 60% minden javaslatát?
Casus Belli
2018. március 18. 08:06
Vannak tartalékai, abból a párezer milliárdból lehet utaztatni a nyuggereket.
Mbear
2018. március 17. 23:57
"Nemzeti tábor"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!