Gyurcsány tárgyalna a Jobbikkal, A Jobbik visszautasítja

2018. március 15. 17:37

Tárgyalna a Jobbikkal és visszalépteti jelöltjét Szél Bernadett javára Gyurcsánz Ferenc DK-ja. Ezt az MSZP, a PM, a DK, a Liberálisok és az Együtt közös rendezvényén jelentette be.

2018. március 15. 17:37

A DK egyoldalú lépéssel visszalépteti a jelöltjét Szél Bernadett körzetében – jelentette be az MSZP, a PM, a DK, a Liberálisok és az Együtt közös, március 15-i ünnepélyén a budapesti Fővám téren Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Index szerint. 

Mindezt elmondása szerint a Fidesz legyőzése érdekében, teszi. A politikus azt is bejelentette, hogy Tóth Zoltán azért fog kampányolni, hogy valamennyi demokrata Szél Bernadettre szavazzon. Ezzel a DK 61 helyen nem indít jelöltet. 

Szél Bernadett körzete a fővárosi agglomeráció délnyugati része, a 2-es körzet, amely magában foglalja Budakeszit, Budaörsöt, Piliscsabát, Biatorbágyot és Solymárt is. 

A volt miniszterelnök azt is hozzátette: „Készek vagyunk megtenni, amit eddig soha: tárgyalni kell Jobbikkal.”

A Jobbik pártigazgatója visszautasította az ajánlatot.

(fotó: MTI)

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. március 16. 18:22
Gyurcsány tárgyalna a Jobbikkal, A Jobbik visszautasítja.." mert már régen kitárgyalták a hazaárulás mikéntjét...
nyugalom
2018. március 16. 16:31
Árulók egymás között! Ki kit döf le????
antioxi
2018. március 16. 15:53
Majd Simicska Geci Lalyos eldönti, hogy Vonacica hányas nyelv csapásokkal nyalja ki Böszmét.
makapaka2
2018. március 16. 11:13
Mivel éppen egyformán hataloméhes, és erkölcstelen Gyurcsány, és az erkölcstelenné vált Vona, titokban biztosan alkut kötnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!