Gyurcsány Ferenc: Orbán és Európa között kell választani április 8-án

2018. március 20. 20:01

Erős kijelentésekkel élt Gyurcsány Ferenc kedden, egy Érden tartott lakossági fórumon. A DK elnöke szerint Orbán Viktor mindenkivel háborúzik, és „elveszejti Magyarországot". Gyurcsány szerint április 8-a igazi tétje az Európa és Orbán közti választás.

2018. március 20. 20:01

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem építi, hanem elveszejti Magyarországot, és nem a tisztelet, hanem a tiszteletlenség embere, Magyarországnak gazember miniszterelnöke van.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke kedden, Érden, az „Orbánnal nincs alku" elnevezésű lakossági fórumán arról beszélt, hogy nem változott a véleménye, és ma is úgy tartja, hogy Orbán és Európa közül kell választania az embereknek az áprilisi országgyűlési választásokon.

Hozzátette, hogy a miniszterelnök gyermekkora helyett most éli ki háborús hajlamait, és szinte mindenkivel háborúzik. Ha nincs ellenség, csinál; tette hozzá volt miniszterelnök.

Kitért arra, hogy legközelebb a FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) lesz Orbán Viktor ellensége, mert, mint fogalmazott: „Gyurcsány alatt a nemzetközi ranglistákon előkelőbb helyen szerepelt a magyar foci, mint ő alatta" és biztos, hogy ebben is Soros György kezét látja majd a miniszterelnök, aki így akarja megbuktatni a magyar kormányt.

(MTI)

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. március 22. 09:56
Fletónak egyébiránt--lakossági fórumokon-- ÖBLÖGETÉS CÉLJAIRA oda kell mindég késziteni 1 liter KANNÁS KOCSIS IRMÁ-t. Hogy "TISZTÁN REKEDTES LEGYEN" a dikció-ja. Mint tuggyuk.
syphax
2018. március 22. 09:36
Gyurcsány ú.n. Európája nekem kb. annyira kell, mint EGY PÚP A HÁTAM KÖZEPIRE. Ezért is--meg más okok miatt is--ÉN ÉS KITERJEDT CSALÁDOM MINDEN TAGJA IS "ORBÁN"-T VÁLASZTJUK. Ez több mint biztos.
Mutimi
2018. március 21. 20:45
best of Gyurcsány https://www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ
Korrupt Kornél
2018. március 21. 20:34
tze böszmefajzat te, Orbán és a migráció és az általuk okozott nyomor között lehet választani. Részegen ezt nem érted? Józanodj ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!